Avoin työpaikka: Taloushallinnon assistentti

11.05.2018

Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt olisi tilaisuus.

Haemme tiimiimme

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Etsimme toimeen tarttuvaa ja positiivisen asiakaspalvelumielen omaavaa taloushallinnon osaajaa 4 hengen tiimiimme osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikkakuntana voi olla Tampere tai Helsinki. Tehtävä sopii erinomaisesti alan opiskelijalle, ja työajat on mahdollisuus sopia joustavasti. Työ alkaa viimeistään elokuun alussa, perehdytysjakso voidaan sopia joustavasti ennen sitä. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset taloushallinnon tehtävät, mm. ostoreskontran ja maksuliikenteen hoitaminen, yhteydenpito toimittajien kanssa liittyen erilaisiin selvityksiin sekä sisäinen tuki ostolaskuihin ja järjestelmiin liittyvissä käytänteissä. Innokas ja utelias asenne uuden oppimiseen on edellytys tehtävässä menestymiseen ja viihtymiseen.

Olet hakemamme osaaja jos

- Sinulla on taloushallinnon koulutuksen opinnot jo hyvässä alussa

- Sinulla on jonkin verran kokemusta yleisistä toimistotehtävistä

- olet oma-aloitteinen ja omaat innostuneen asenteen työntekoon ja uuden oppimiseen

- omaat huolellisen ja tarkan työotteen, mutta olet myös aikaansaava ja kannat vastuun omasta työstäsi

- omaat hyvät sosiaaliset taidot toimia erilaisten ihmisten kanssa

- omaat hyvän suomen ja englannin kielitaidon

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja innostavia tehtäviä ja työskentelyä IPR-alan huippuosaajien keskuudessa. Berggren Group on immateriaalioikeudellisia (IPR-) palveluja tarjoava yritys. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset ovat innostuneita työstään. Asiakkaitamme ovat pörssiyhtiöt, tuotekehitysintensiiviset organisaatiot, tunnetut brändi- ja muotitalot sekä eri alojen start-upit. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1936, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta.

Voit soittaa ja kysyä lisää tehtävästä henkilöstö- ja hallintojohtaja Kati Sasse, puh. 010 227 2365.

Innostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2018 täältä.