Vasen

Kaupallistamme IPR-omaisuutesi

Kaupallistamalla immateriaalioikeuksiaan yritys saa niistä täyden hyödyn irti: hankkii esimerkiksi lisätuloja rahoittaakseen uutta tuotekehitystä tai liiketoimintaa - tai pienentää tarpeettomista IPR:stään koituvia vuosimaksukuluja. Hyötynäkökulmia on monia. IPR-kaupallistamisratkaisuissa kannattaa tehdä huolellista taustatyötä ja valita asiantunteva IPR-kumppani hoitamaan neuvottelut haluttuun, mahdollisimman tuottoisaan päätökseen.

Immateriaalioikeuksilla on useita käyttötarkoituksia – yksi on kaupallistaminen. Yritys voi kaupallistaa IPR:iään esimerkiksi myymällä patenttinsa tai lisensoimalla IPR-oikeuksiaan tai teknologiaansa tietylle toimijalle, tietyille markkinoille. Kaupallistaminen voi olla yrityksen ainoana tavoitteena jo sen käynnistämisestä lähtien. Vaihtoehtoisesti kaupallistaminen voi olla viisas ratkaisu tilanteessa, jossa IPR:stä ei enää ole hyötyä IPR:n haltijalle itselleen. Toiselle yritykselle kyseinen IPR voi avata uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia jopa kokonaan uudella toimialalla.

IPR:ien kaupallistaminen on Berggrenin vahvaa osaamisaluetta. IPR-talossamme työskentelee ansioituneita ja kokeneita kaupallistamisasiantuntijoita, joilta saat räätälöityä konsultointia. Voimme myös hoitaa koko kaupallistamishankkeen puolestasi alun valmistelevista toimenpiteistä aina sopimuksen viimeistelyyn saakka.