Vasen

Teemme IPR-tietoiseksi

Katseen kääntäminen omasta ideasta ympäröivään maailmaan – kilpailijoihin, markkinoihin, riskeihin, sijoittajiin, mahdollisiin loukkaajiin ja kumppaneihin – on viisasta jo liiketoimintaa suunniteltaessa. Kun tunnet toimintaympäristösi ja sen IPR-tilanteet, tiedostat omien IPR:iesi vahvuudet ja arvon.

Yrityksen IPR-tietoudella tarkoitamme hyviä perustietoja immateriaalioikeuksista ja tietoa niiden hyödyistä omalle liiketoiminnalle. IPR-ympäristön tuntemus on kilpailijoidesi IPR:ien ja IPR:illä tehtävän liiketoiminnan tuntemista siinä missä omiesikin. Kilpailijat vaikuttavat ideasi menestymiseen yhtä lailla, ja tietous niistä kannattaa kääntää voimavaraksi.

Kilpailijayritykset saattavat koitua esteeksi tai päinvastoin ponnahduslaudaksi omalle ideallesi riippuen siitä, millaiset niiden IPR-salkut ja IPR-toiminta ovat. Kilpailijat ja markkinat myös aiheuttavat tiettyjä IPR-riskejä.

Suhteuttamalla oman yrityksesi IPR-suojaukset ja niistä rakennettavat IPR-salkut ympäröivään maailmaan löydät parhaat keinot ennakoida yllättävät muuttujat ja kehittyä vahvaksi. Hyvä IPR-ympäristön tuntemus yhdistettynä IPR:ien perusluonteen ymmärtämiseen luovat yritykselle etumatkaa kilpailijoihin.PALVELUMME IPR-OMAISUUDEN JA IPR-YMPÄRISTÖN TUNTEMISEKSI: