Asiakkaamme M-Files Oy: "Berggren katsottiin hyväksi yhteistyökumppaniksi"

06.04.2018

Berggrenin tyytyväinen yhteistyökumppani ja asiakas, M-Files Oy, on tamperelainen ohjelmistoyritys. Innovatiivisella ohjelmistollaan M-Files tarjoaa asiakkailleen älykästä ja helppoa tiedonhallintaa.

– Käyttäjien ei tarvitse miettiä, mihin mikäkin tieto on tallennettu ja mikä on mistäkin viimeisin versio. M-Files löytää tämän tiedon käyttäjän puolesta, M-Files Oy:n tuotekehitysjohtaja Veikko Juusola sanoo.

Apua patentointiprosesseihin

– Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Omien tuotekehittäjien kapasiteettia ei haluttu käyttää liikaa patentointiprosessiin, Juusola selittää.

Juusolan mukaan yksittäiseltä tuotekehittäjältä menisi liikaa aikaa, jos se yrittäisi hoitaa itse kaiken, mikä liittyy patentoinnin jättämiseen. Prosessiin kuuluu muun muassa paljon vuorovaikutusta patentointiviranomaisten kanssa.

– Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti, Juusola kertoo.

Riittävän iso ja luotettava yritys

M-Files on saanut Berggrenin kanssa harjoitetun yhteistyön kautta 12 patenttia, minkä lisäksi kymmenen patenttihakemusta on tällä hetkellä vetämässä. M-Files Oy:llä on Berggrenin kautta vakituiset patenttiasiamiehet, joiden kanssa yritys toimii ja hoitaa patentointiin liittyviä asioita.

– Berggren on huomioinut yrityksemme oikein hyvin, ja olemme hyötyneet yhteistyöstä konkreettisesti. Berggren on suomalainen, riittävän iso ja luotettava yritys sekä hyvä yhteistyökumppani, Juusola kiittää.

Artikkeli, video ja valokuva: Suomen Asiakaskokemukset Oy

Lue lisää asiakkaistamme täältä.