Avoin työpaikka: LIIKETOIMINTAJOHTAJA, Greip

03.11.2017

LIIKETOIMINTAJOHTAJA, Greip 

Oletko miettinyt miten menestystarinat syntyvät? Suuret innovaatiot ja brändit ovat joskus olleet pieniä ideoita ja oivalluksia.

Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme suojaamaan ja johtamaan ideoihin liittyviä oikeuksia, jotta ideoista voi tulla tulevaisuudessa menestyvää liiketoimintaa. Greip on kehittynyt SaaS-palvelu, jonka avulla nykyiseen ja tulevaisuuden liiketoimintaan liittyvän, strategisesti tärkeän IPR-omaisuuden koko elinkaaren johtaminen on mahdollista turvallisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Pääset mukaan kehittämään Greip-palvelukokonaisuudesta kansainvälistä menestystarinaa omalla osaamisellasi. Asiakkaitamme ovat jo useat suuret suomalaiset konsernit sekä IPR-intensiiviset yritykset Suomessa ja ulkomailla. Vastuullasi on Greip-liiketoiminnan kansainvälistäminen, konseptointi ja kasvattaminen. Kuulut johtoryhmään ja vastaat suoraan toimitusjohtajalle. Toimit Greip-yksikön esimiehenä ja saat liiketoiminnan lisäksi myös ihmiset ympärilläsi nousukiitoon.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ohjelmistoliiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta, kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Lisäksi arvostamme näyttöjä SaaS-palveluiden myynnistä ja konsultoinnista kansainvälisessä ympäristössä tai osana kansainvälistä tiimiä. Tärkein ominaisuutesi on halu oppia. Palveluiden tuotteistaminen ja konseptointi ovat elementtejä, joiden haluat kuuluvan vastuullesi myös tulevaisuudessa. Intosi uuden kehittämiseen ja asioiden ratkaisemiseen on tarttuvaa ja haluat laittaa persoonasi peliin. Esiintymistaitosi sytyttää sekä suomeksi että englanniksi ja saat muut mukaan aidolla ja avoimella toimintatavallasi.

Tarjoamme sinulle pääroolia kannattavan liiketoiminnan kansainvälistämisessä. Osaava tiimi, huolellinen perehdytys IPR-liiketoiminnan lainalaisuuksiin, sekä edellisen, uusiin isompiin saappaisiin talon sisällä loikanneen liiketoimintajohtajan tuki tarjoavat hyvän perustan myös omalle menestystarinallesi. Edut ja palkkaus ovat kilpailukykyisiä, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Toimistomme sijaitse Kampissa, aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Senior Consultant Anni Saarinen +358 40 710 8656 tai Group Director Aki Hyryläinen +358 400 200 878. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 19.11.2017 mennessä täällä, viite FI-11677.

Berggren Group tarjoaa korkean asiantuntemuksen IPR-palveluita laajasti Suomessa ja valikoidusti ulkomailla. Berggrenissä työskentelee 160 IPR-asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 30 Meur. Organisaatiota pitää hyvässä kasvuvauhdissa avoin johtamis- ja tiimityöskentelymalli, huolella rakennettu ja viestitty liiketoimintastrategia sekä innostuneisuutta, huippuosaamista ja edelläkävijyyttä arvostava työkulttuuri. Konsernin kasvu ja menestys perustuvat korkeatasoiseen IPR-tarjoomaan ja luotettavaan palveluun. Asiakkaitamme ovat pörssiyhtiöt, tunnetut brändi- ja muotitalot, eri alojen start-upit sekä muut tuotekehitysintensiiviset organisaatiot.

For English version, click here.