Avoin työpaikka: Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Helsinkiin

05.04.2018

Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt olisi tilaisuus! 

Haemme tiimiin Helsinkiin

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria

Tule vastaamaan Berggrenin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta osana tiimiä, toimien saumattomassa yhteistyössä kaikkien liiketoimintojen kanssa.

Olet vahvasti asiakasorientoitunut ja ymmärrät asiakaskokemuksen sekä datan merkityksen palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa. Go To Market, Inbound Marketing, SEM ja SEO –kehittäminen on sinulle tuttua. Lisäksi sinulla on jo laaja-alaista kokemusta eri medioista ja markkinointiautomaatiosta. Keskeinen vahvuutesi on erinomainen kyky tuottaa laadukasta viestinnällistä sisältöä sekä suomen että englannin kielellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään alempi korkeakoulututkinto ja vahvoja näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä markkinoinnin ja viestinnän saralta, sekä vähintään kolmen vuoden ajantasainen työkokemus vastaavista tehtävistä. Työssä menestyäksesi tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja kykyä saada asioita aikaiseksi. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva joukkuepelaaja, etkä säikähdä nopeatempoistakaan työrytmiä. Hallitset isoja kokonaisuuksia, mutta sinulla on myös silmää yksityiskohdille.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja modernissa täyden palvelun IPR-talossa. Berggren on yrityksen strateginen kumppani liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä, ja jo 80 vuoden ajan olemme innostuneet asiakkaidemme ideoista. Huippuasiantuntijoillamme on monipuolista teknologista sekä juridista osaamista tulokselliseen IPR-johtamiseen, ja asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että ajattelemme aina heidän liiketoimintansa parasta. Helsingin päätoimipaikan lisäksi palvelemme monissa Suomen kasvukeskuksissa ja USA:ssa, ja kansainvälisen verkostomme kautta toimimme maailmanlaajuisesti.

Innostuitko? Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 13.4. tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Heikki Kinnunen, tavoitettavissa parhaiten pe 6.4.2018 klo 12-15 ja ke 11.4. klo 14-16 numerossa 040 501 0124.