Fu-Chia Aspelin

Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

LL.M, B.Sc.

Fu-Chia Aspelin

Fu-Chia työskentelee Berggrenin Tampereen toimistolla. Hän on pätevöitynyt patenttiasiamieheksi Euroopassa, Kiinassa ja Suomessa. Fu-Chialla on kandidaatin tutkinto biologiasta ja maisterin tutkinto oikeustieteistä. Fu-Chia puhuu sujuvasti sekä kiinaa että englantia, ja taitojensa ja pätevyytensä myötä hän vastaa Berggrenin China Desk-toiminnoista. Fu-Chia puhuu ja kirjoittaa usein kiinalaisesta ja eurooppalaisesta IPR-lainsäädännöstä ja hänellä on laaja näkemys sen eroista näillä kahdella tärkeällä alueella.

Fu-Chia toimii laaja-alaisesti asiantuntijana Kiinan ja Taiwanin markkinoille suuntautuvissa patentointiprosesseissa sekä avustaa IPR-loukkaustapauksissa. Fu-Chialla on kokemusta patenttien koko elinkaarelta; hakemusten laatimisesta, hakemusvaiheen toimenpiteistä ja argumentoinnista sekä väitemenettelyistä varsinkin kemian ja biotekniikan aloilta. Hänellä on myös kokemusta IPR-oikeuksien toimeenpanosta ja puolustamisesta yhteistyössä oikeudenkäyntien ammattilaisten kanssa erityisesti Euroopassa ja Kiinassa. Lisäksi hän tarjoaa toiminnanvapauskartoituksia ja asiakkaiden tarpeiden mukaisia tutkimuspalveluita sekä valmistelee kolmannen osapuolen huomioita.

Ennen Berggreniä Fu-Chia työskenteli patentti-insinöörinä taiwanilaisessa IPR-toimistossa, patenttihakemusten kääntäjänä (englanti-kiina) sekä tutkimusassistenttina biokemian alan laboratoriossa.


KIELITAITO: 
suomi, englanti, kiina


ALALLA VUODESTA:
2004

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Kemia, biokemia

Palvelut

#Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.