Kim Finnilä

Eurooppapatenttiasiamies, Senior IP Advisor

Osakas

DI

Helsinki

+358 10 227 2222

+358 40 570 5088

kim.finnila@berggren.fi

Kim Finnilä

Kim on immateriaalioikeudet kansainvälisellä tasolla laaja-alaisesti hallitseva asiamies. Hän on pääasiassa perehtynyt mekaniikan alan teknologioihin. Kimin erityisasiantuntemusta ovat patentteihin liittyvät riita-asiat, joiden hoitamisesta eri puolilla Eurooppaa hän on vastannut jo pitkään. Hän on perehtynyt myös patentoinnin suojausvaiheen ns. reittivalintoihin (kansalliset patentit, eurooppapatentti, PCT, PPH) ja näiden valintojen merkitykseen liiketoiminnassa ja patenttisalkun hallintaan.

Kim siirtyi Berggrenin palvelukseen 2012. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus sekä asiamiestoimistosta että teollisuudesta.

Kim on ollut tiiviisti mukana eurooppalaisen patenttijärjestelmän kehityksessä 90-luvun puolivälistä alkaen. Hän on tunnettu, aktiivinen vaikuttaja IPR-alan kotimaisissa ja kansainvälisissä järjestöissä ja organisaatioissa. Näissä hänellä on laajaa kokemusta sekä puheenjohtajuuksista että muista johto- ja työryhmätehtävistä.

Erityisosaaminen

Patentit, patenttiriidat, litigointi (riitojenratkaisu), konfliktit, portfoliohallinta, IPR-strategia, muu IPR

Palvelut

#Teknologia ja keksinnöt  #Liiikesalaisuudet  #Arvonmääritys  #Loukkausanalyysit  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion analysointi ja hallinta  #IPR-johtamisen resurssointi  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing