Marianne Hollands

Lakimies, EU-tavaramerkkiasiamies

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki, Lahti, Lappeenranta, Tampere, Turku

+358 10 227 2355

+358 40 739 7506

marianne.hollands@berggren.fi


Marianne Hollands

Mariannella on laaja-alainen kokemus immateriaali- ja teknologiaoikeudesta. Marianne avustaa asiakkaita erityisesti IPR-riita- ja hakemusasioissa sekä sopimusasioissa ja muissa lakiasioissa.

Marianne on erikoistunut kaupallisiin sopimuksiin ja tunnusmerkkioikeudellisiin asioihin, kuten lisenssisopimuksiin, globaalin IPR-salkun hallinnointiin, hallinnollisiin menettelyihin sekä oikeudenkäynteihin. Lisäksi Marianne antaa strategista neuvontaa immateriaali- ja markkinointioikeudellisissa asioissa.

Ennen siirtymistään Berggrenin palvelukseen vuonna 2018 Marianne on työskennellyt lääkeyrityksen IPR-lakimiehenä ja johtavassa suomalaisessa asianajotoimistossa.

Erityisosaaminen

IPR-sopimukset, tavaramerkki- ja verkkotunnusasiat, mainonta- ja markkinointioikeus, riidat ja oikeudenkäynnit, IPR-strategiat, elintarvikeoikeus, tuoteväärennösasiat

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #Liikesalaisuudet  #IPR lisensointi  #Teknologian myynti- ja lisensointi  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Sopimukset  #Tavaramerkin uutuustutkimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

Blogit

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!