Taru Kallio-Nyholm

IPR Business Manager, Client Development Manager

M.Sc. in IP Law (Ekonom), BBA

Helsinki

+358 10 227 2328

+358 50 487 6799

taru.kallio-nyholm@berggren.fi

Taru Kallio-Nyholm

Tarulla on takanaan lähes 15 vuoden kokemus IPR:stä, tavaramerkeistä ja brändeistä. Taru on toiminut usean vuoden ajan in-house-tehtävissä vastaten globaalien tavaramerkki- ja designrekisteröintiportfolioiden hallinnoinnista kansainvälisissä yhtiöissä. Taru on tottunut toimimaan asiakkaan näkökulmasta ja ymmärtää mitkä IPR-, tavaramerkki- ja brändipalvelut tuovat lisäarvoa yrityksen toimintaan ja vahvistavat brändin arvoa.

Berggrenillä Tarun tehtävänä on vauhdittaa myyntiä ja kehittää liiketoimintoja tärkeiden asiakkuuksien kehittämisessä, toteuttaa yhdessä liiketoimintojen kanssa suunnitelmallista uusasiakashankintaa sekä kehittää yhtiön asiakkuuksien hallinnan toimintamalleja. Taru tekee myös IPR-strategiakonsultointia sekä hoitaa energisellä otteellaan koulutus- ja työpajatilaisuuksia. Taru on aktiivinen vaikuttaja ja luennoitsija tavaramerkki- ja brändiasioissa.

Varaa aika kalenteristani

Erityisosaaminen

IPR, tavaramerkit, brändit, asiakkuuskehittäminen, strategiat ja rahoitushakemukset

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Muotoilun suojaaminen  #Domain-palvelut  #IPR myyminen  #IPR ostaminen  #IPR lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Oma IPR-ammattilainen palveluna  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing