Tuomas Matila

IPR Business Manager, patenttiasiamies

Osakas

DI

Helsinki, Oulu

+358 10 227 2118

+358 50 348 1170

tuomas.matila@berggren.fi

Tuomas Matila

Tuomas on immateriaalioikeuksien kokenut ammattilainen, jolla on vankka kokemus erilaisten IPR-kaupallistamishankkeiden tehokkaasta toteuttamisesta. Hän on toiminut teknologian ja patenttien lisensoinnin sekä IPR-omaisuuden myynnin, hankinnan ja arvioinnin parissa. Tuomas on työskennellyt IPR-alalla jo vuodesta 2000, minkä ansiosta hänellä on kokemusta patenttien arvioinnista ja loukkausten tunnistamisesta. Sen lisäksi hän tuntee lukuisia eri teknologioita ja on kokenut liiketoimintamahdollisuuksien rakentaja ja neuvottelujen järjestäjä.

Tuomas aloitti IPR-uransa Nokian palveluksessa, jossa hän työskenteli 12 vuotta patentoinnin, salkkujen hallinnoinnin, IPR-oikeudenkäyntiprosessien ja teknologian lisensoinnin parissa.

Tuomas on immateriaalioikeuksien kaupallistamisen ammattilainen: hän tietää, miten tuottaa asiakkaalle voittoa myymällä ja lisensoimalla patentteja. Tuomas on ylpein työstään silloin, kun asiakas saa rahoilleen vastinetta.

Erityisosaaminen

Patenttiportfolioiden arvonmääritys, hyödyntäminen, hallinta ja kaupallistaminen. Loukkausanalyysit, suojapiirianalyysit ja loukkauksen todistaminen. Patenttiriskien hallinta, IPR-strategiat, mobiiliteknologia, ohjelmistot, sovellukset, mekaniikka ja automaatiotekniikka

Palvelut

#IPR-myyminen  #IPR-ostaminen  #IPR-lisensointi  #Arvonmääritys  #Kaupallistamiskartoitus  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti ja lisensointi  #IPR-tarvekartoitus ja suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion analysointi ja hallinta  #IPR-johtamisen resurssointi  #Uutuusselvitykset  #Riskiselvitykset  #Valvontaratkaisut  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing