Tuomas Matila

IPR Business Manager, patenttiasiamies

Osakas

DI

Tuomas Matila

Tuomas on immateriaalioikeuksien kokenut ammattilainen, jolla on vankka kokemus erilaisten IPR-kaupallistamishankkeiden tehokkaasta toteuttamisesta. Hän on toiminut teknologian ja patenttien lisensoinnin sekä IPR-omaisuuden myynnin, hankinnan ja arvioinnin parissa. Tuomas on työskennellyt IPR-alalla jo vuodesta 2000, minkä ansiosta hänellä on kokemusta patenttien arvioinnista ja loukkausten tunnistamisesta. Sen lisäksi hän tuntee lukuisia eri teknologioita ja on kokenut liiketoimintamahdollisuuksien rakentaja ja neuvottelujen järjestäjä.

Tuomas aloitti IPR-uransa Nokian palveluksessa, jossa hän työskenteli 12 vuotta patentoinnin, salkkujen hallinnoinnin, IPR-oikeudenkäyntiprosessien ja teknologian lisensoinnin parissa.

Tuomas on immateriaalioikeuksien kaupallistamisen ammattilainen: hän tietää, miten tuottaa asiakkaalle voittoa myymällä ja lisensoimalla patentteja. Tuomas on ylpein työstään silloin, kun asiakas saa rahoilleen vastinetta.

Erityisosaaminen

Patenttiportfolioiden arvonmääritys, hyödyntäminen, hallinta ja kaupallistaminen. Loukkausanalyysit, suojapiirianalyysit ja loukkauksen todistaminen. Patenttiriskien hallinta, IPR-strategiat, mobiiliteknologia, ohjelmistot, sovellukset, mekaniikka ja automaatiotekniikka

Palvelut

#IPR myyminen  #IPR ostaminen  #IPR lisensointi  #Kaupallistamiskartoitus  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Oma IPR-ammattilainen palveluna  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä