Terhi Nykänen

Eurooppapatenttiasiamies, tiimiesimies (Materiaalit ja mekaniikka, Tampere)

Osakas

FM

Jyväskylä, Kuopio, Tampere

+358 10 227 2684

+358 50 487 2217

terhi.nykanen@berggren.fi


Avustavat spesialistit:
Terhi Salmi

Terhi Nykänen

Terhi johtaa Berggrenin patenttitiimiä Materiaalit ja mekaniikka.

Terhillä on kahdeksantoista vuoden kokemus keksintöjen patentoinnista ja patenttien puolustamisesta sekä IPR-selvityksistä. Terhin erityisalaa ovat keksintöjen suojausten lisäksi erilaiset IPR-selvitykset ja niihin liittyvät toimet, joilla tuetaan liiketoimintaa ennakoimalla, suojaamalla, valvomalla ja puolustamalla.

Ennen Berggrenille tuloaan Terhi työskenteli IPR asiantuntijana kansainvälisessä yrityksessä, missä tehtävät liittyivät keksintöjen suojaamiseen, tutorointiin ja kouluttamiseen, IPR-riskien hoitamiseen ja minimoimiseen sekä sisäisen suojaustoiminnan hoitamiseen Euroopassa.

Erityisosaaminen

Mekaniikka, fysiikka, ohjelmistosovellukset, mobiilit älylaitteet, patenttien analysointi, IPR-selvitykset, oikeuksien käyttö ja hyödyntäminen, litigointi (riidanratkaisu)

Palvelut

#Loukkausanalyysit  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä