HYBRIDI­TAPAHTUMA:

Johdon vastuu

Tervetuloa hybriditapahtumaamme, jossa käsitellään osakeyhtiön toimivan johdon vastuuseen vaikuttava normipohja oikeustapausesimerkkien avulla. Ajankohtaisesimerkkinä pureudutaan tietosuojavelvoitteiden laiminlyöntiin johdon vastuuperusteena.

Aika:

  • keskiviikko 19.4.2023 klo 9.00-10.00

Paikka:

  • Helsingin toimistomme, Eteläinen Rautatiekatu 10, 00100 Helsinki
  • Virtuaalinen - liity mistä tahansa!

Asiantuntijoina toimivat Matti Nousiainen ja Suvi Julin. Matti on Berggrenin riidanratkaisupraktiikan vetäjä ja on pitkän asianajouransa aikana avustanut lukuisia yrityksiä monenlaisten oikeudellisten vastuu- ja erimielisyystilanteiden ratkaisemisessa. Suvilla on laaja-alainen kokemus immateriaali- ja teknologiaoikeudesta. Suvi avustaa yrityksiä mm. vaativissa tietosuojakysymyksissä ja hoitaa erilaisia riita-asioita.


Kyseessä on hybriditapahtuma, johon mahdollista osallistua paikan päällä Helsingin toimistollamme tai etäyhteydellä. Tarjoamme toimistollamme aamupalaa 8.30 alkaen. Toivomme näkevämme mahdollisimman monet teistä täällä Helsingin toimistollamme.

Mikäli ilmoittaudut osallistumaan toimistollamme, pyydämme sinua aamiaisjärjestelyjen johdosta ilmoittamaan mahdollisesta peruutuksesta 5 päivää ennen tapahtumaa.

Lisätietoja tapahtumasta: anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!