Skip to main content

Brands, Designs and Domains

Tunnistamme ja suojaamme asiantuntemuksella brändisi, muotoilusi ja verkkotunnuksesi liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavaksi IPR-omaisuudeksi.

brands-designs-domains-img1

Haluatko erottua joukosta?

Tavaramerkki, verkkotunnus ja ainutlaatuinen muotoilu - nämä ovat avaintekijöitä erottua kilpailussa.

  • Tavaramerkki: Se on paljon enemmän kuin vain logo - se on brändin erottautumistekijä, joka auttaa asiakkaita tunnistamaan ja muistamaan sinut. Tavaramerkin rekisteröinnillä varmistat, että brändi on sinun ja että brändiin tekemäsi investoinnit hyödyttävät yritystäsi, eivätkä kilpailijoitasi.
  • Verkkotunnus: Brändisi digitaalinen osoite. Verkkotunnukset ovat portti yrityksesi ja brändisi löytämiseen verkossa. Niiden suojaaminen on elintärkeää, jotta voit hallita omaa näkyvyyttäsi digitaalisessa maailmassa.
  • Mallioikeus: Suojaa tuotteesi, pakkauksesi tai käyttöliittymäsi yksilöllinen muotoilu. Anna yrityksesi erottua muotoilullaan!
lintukuva

Miksi Berggren 

Me Berggrenillä tiedämme, kuinka tehdä erottautumistekijöistäsi vahvoja ja kestäviä brändejä. Tarjoamme räätälöityjä, kustannustehokkaita ratkaisuja suojataksesi liiketoimintasi arvokkaimmat aarteet. Meillä on yli 85 vuoden kokemus tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamisesta ja puolustamisesta Suomessa, Euroopassa ja kansainvälisesti. Luota asiantuntemukseemme ja varmista, että brändisi ja liiketoimintasi ovat turvassa ja valmiita menestymään.

 

Varmista liiketoimintasi suojaaminen

Tavaramerkin suojaaminen

Muotoilun suojaaminen

Domain-palvelut

Ota yhteyttä

Milla Lehtoranta

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies, Tiiminvetäjä

Soile Järvenpää

EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies, Tiiminvetäjä

Sarina Sandberg

Domain-konsultti

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan sinua!

Ota yhteyttä