Berggren Brands & Designs & Domains

Suojaamme brändisi ja muotoilusi

Tavaramerkki, verkkotunnukset ja tuotteen yksilöllinen muotoilu ovat keino erottua markkinoilla. Tunnistamme ja suojaamme asiantuntemuksella tärkeimmät erottautumistekijäsi - tavaramerkit, verkkotunnukset ja tuotteen omaperäisen muotoilun liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavaksi aineettomaksi omaisuudeksi. Rekisteröityjen IPR-oikeuksien avulla pystyt tehokkaasti estämään muita käyttämästä hyödyksi tärkeitä brändielementtejäsi, esimerkiksi tavaramerkkiäsi tai tuotteesi omaperäistä muotoilua. Rekisteröinneillä varmistat myös mahdollisuutesi kaupallistaa kilpailutekijäsi esimerkiksi lisensoimalla tai myymällä oikeutesi.

  • Tavaramerkki erottaa tuotteet/palvelut kilpailijoiden tuotteista. Tavaramerkin rekisteröiminen on edullinen tapa varmistaa, että tavaramerkkiin ehdyt investoinnit koituvat yrityksesi – eikä kilpailijan – hyväksi.
  • Verkkotunnus on tekninen tunnus, jonka avulla yrityksesi/brändisi löydetään verkossa.
  • Mallioikeuksilla suojataan esimerkiksi tuotteen, pakkauksen tai käyttöliittymän uutta ja yksilöllistä muotoilua. Tiedätkö miten suojata nämä erottautumistekijät niin, että ne tukevat liiketoimintasi kasvua ja menestystä?


Berggren Brands & Designs & Domains tarjoaa monipuoliset, kustannustehokkaat ratkaisut yrityksesi liiketoiminnalle arvokkaiden immateriaalioikeuksien suojaamiseen ja puolustamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme 85 vuoden kokemuksella tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamisen ja puolustamiseen Suomessa, Euroopassa ja kansainvälisesti. 

 

Tavaramerkkejä/v

1500

Berggren_pallot_tavaramerkki2@2x-1

Malleja/v

600

Berggren_pallot_mallisuoja@2x

Asiantuntijoita

25

Berggren_pallot_brands&designs2@2x

Varmista liiketoimintasi suojaaminen

Tavaramerkin suojaaminen ja puolustaminen
Tavaramerkin suojaaminen
Muotoilun suojaaminen
Muotoilun suojaaminen
Berggren_palvelu-37
Domain-palvelut

Ota yhteyttä

Milla-Lehtoranta

Milla

Lehtoranta

Soile-Jarvenpää

Soile

Järvenpää

sarina_sandberg

Sarina

Sandberg

Ajankohtaista

Blogikuva_linnut
27.09.2021 | Johanna Säteri
Yrityksen toiminimi on rekisteröity, mutta tarvitsenko myös tavaramerkkiä?

Sekä toiminimi että tavaramerkki ovat keskeisiä elinkeinotoiminnassa käytettäviä tunnusmerkkejä, mutta pelkän yrityksen toiminimen rekisteröinti ei riitä turvaamaan yksinoikeutta tavaroille ja palveluille. 

Blogokuva_Brands-and-design_5_1300x731
22.06.2021 | Päivi Salonen
Tarvitsen tavaramerkin, mitähän se maksaa?

Näillä sanoilla moni aloittaa keskustelun ottaessaan yhteyttä tavaramerkkiasiamieheen - ja saa vastaukseksi liudan vastakysymyksiä: Millaisesta merkistä nyt olisi kysymys? Missä maissa sitä tarvittaisiin? Minkälaisia tuotteita varten sitä tarvitaan? 

brexit_paula_sailas_1300x731
29.09.2020 | Paula de Andrés Gómez
EU:n laajuisten yhteisömallien avainominaisuudet ja käytännön vinkkejä suojasi maksimoimiseksi

Yhteisömalleja on kahdenlaisia: rekisteröity yhteisömalli (RCD) ja rekisteröimätön yhteisömalli (UCD). Vuonna 2002 käyttöön tulleet rekisteröimättömät yhteisömallit ovat voimassa vain kolme vuotta julkistamisesta ja suojaavat ainoastaan identtisiltä kopioilta.

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.