Hinta-arvio tavaramerkistä 24/7

Budjetoi ja hanki tavaramerkki verkosta

Tarjoamme sinulle 24/7 mahdollisuuden arvioida tavaramerkkirekisteröinnin kustannuksia haluamallasi maantieteellisellä alueella.

eBerggren®-laskurissa tekemäsi hinta-arvion jälkeen sinulla on mahdollisuus pyytää tarkempi kustannuslaskelma. Asiantuntijamme määrittävät nykyistä ja suunniteltua liiketoimintaasi vastaavan suojan tarpeen ja laativat sinulle kustannustehokkaan, kansainvälisen ehdotuksen tavaramerkin rekisteröimiseksi huomioiden mm. tarvittavan tavara- ja palveluluokkien määrän.

Laadukkaan tavaramerkkirekisteröinnin ydin on perusteellisesti ja asiantuntemuksella laadittu, täsmällinen, tarpeeksi laaja tavara- ja palveluluokitus, joka kattaa kaikki tarvittavat tavarat ja palvelut nyt ja yrityksen toiminnan kehittyessä sekä laajentuessa.

SIIRRY LASKURIIN

 

Lehtoranta Milla

Ota yhteyttä!

MILLA LEHTORANTA

Lakimies, EU-tavaramerkki-
ja mallioikeusasiamies, tiiminvetäjä
milla.lehtoranta@berggren.fi
+358 10 227 2226
+358 40 748 6050

 

{

Palvelumme

Tavaramerkki lyhyesti

Rekisteröitävän tavaramerkin tulee olla riittävän erottamiskykyinen, jotta siihen voisi saada yksinoikeuden. Erottamiskykyinen tunnus on silloin, kun se ei suoraan kuvaile kyseisiä tavaroita tai palveluita. Tavaramerkki voi olla sana, kuva tai kuvio, yhdistelmä kirjaimista, numeroista tai useista sanoista, tavaran muoto (3D) tai jopa väri, kuosi tai ääni. 

Tavaramerkin rekisteröinti on virallinen osoitus yksinoikeudesta tavaramerkkiin. Rekisteröinnin myöntää kansallinen tai alueellinen virasto (esimerkiksi Suomessa PRH ja EU:ssa EUIPO) hakemuksen perusteella, mikäli rekisteröintiedellytykset täyttyvät. Rekisteröinti on tyypillisesti kerralla voimassa 10 vuotta, ja sen voi uudistaa rajoittamattomasti 10 vuotta kerrallaan.

Rekisteröinti tehdään laatimalla tavaramerkkihakemus ja toimittamalla se rekisteröinnistä vastaavalle viranomaiselle käsiteltäväksi. Laadukkaan tavaramerkkirekisteröinnin ydin on perusteellisesti ja asiantuntemuksella laadittu tavaramerkkiluokitus, joka kattaa kaikki tarvittavat tavarat ja palvelut nyt ja yrityksen toiminnan kehittyessä sekä laajentuessa. Ennen hakemuksen vireille laittamista kannattaa myös arvioida, ettei kukaan muu ole jo rekisteröinyt samaa tai sekoitettavissa olevaa tavaramerkkiä samoille tavaroille tai palveluille kyseisessä maassa. Rekisteröintiasioissa kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tavaramerkkipalvelumme

Berggrenillä on Suomen suurin tavaramerkkitiimi, joka koostuu lakimiehistä, tavaramerkkiasiamiehistä ja IP-spesialisteista. Tiimillämme on erittäin laaja osaaminen ja monipuolinen kokemus tavaramerkkien kansainvälisestä rekisteröinnistä eri toimialoilla. Palvelukokonaisuutemme kattaa kaikki tarvittavat ratkaisut merkin valinnasta aina rekisteröintien huolelliseen hallintaan ja puolustukseen.

Tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden, jossa laadimme puolestasi tarvittavat rekisteröintihakemukset yhdessä määritellyillä maantieteellisillä alueilla ja huolehdimme koko käsittelyprosessin laadukkaasta hoitamisesta.

Sinä saat keskittyä liiketoimintaasi ja tavaramerkin menestyksekkääseen käyttöön.

Tutustu tarkemmin tavaramerkkipalveluihimme.

Mistä kustannukset muodostuvat?

Tavaramerkkirekisteröinnin kustannukset muodostuvat rekisteröinnin maantieteellisen laajuuden ja haettavien tavaroiden ja palveluiden perusteella viranomaisen käsittelymaksuista ja asiantuntijapalvelustamme.

On hyvä huomioida, että mahdolliset välipäätökset ja väitteet aiheuttavat lisäkustannuksia rekisteröintiprosessissa. Myös valuuttakurssien ja virallisten maksujen muutokset saattavat vaikuttaa kokonaiskustannukseen.

Tarjoamme sinulle 24/7 mahdollisuuden arvioida tavaramerkkirekisteröinnin kustannuksia haluamallasi maantieteellisellä alueella.

Miten prosessi etenee?

Vaihe 1: Valitse alue 

ℹ️ Tavaramerkkien suojaamista suositellaan niillä markkina-alueilla, joilla tavaramerkkiä käytetään, tai markkina-alueilla, joissa tavaramerkkiä lähitulevaisuudessa on tarkoitus käyttää.

Vaihe 2: Saat alustavan hinta-arvion saman tien 24/7 

ℹ️ EU:n ulkopuolella hinta-arvio perustuu kansainvälisen tavaramerkkirekisteröintijärjestelmän hyödyntämiseen.

Vaihe 3: Pyydä tavaramerkkiasiamiehen sinulle räätälöimä kustannuslaskelma 

ℹ️ Mikäli laskelma sisältää kansainvälisen tavaramerkkirekisteröintijärjestelmän ulkopuolelle jääviä maita, annamme niistä erillisen arvion paikallisten kustannusten osalta.

Vaihe 4: Hyväksy ehdotus ja tavaramerkin suojaaminen voi alkaa!

Hakemuksia/v

1500

Berggren_pallot_tavaramerkki2@2x

Suositteluindeksi

64

Berggren_NPS_2022

Asiantuntijoita

25

Berggren_pallot_tavaramerkki2@2x

Ota yhteyttä

Paula-Sailas

Paula

Sailas

Milla-Lehtoranta

Milla

Lehtoranta