IPR Ostaminen

Autamme patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien ostopotentiaalin selvittämisessä ja prosessin läpiviemisessä. 

IPR Ostaminen

Autamme patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien ostopotentiIPR:n ostaminen voi auttaa yritystä sellaisessa tilanteessa, jossa tavoitteena on pääsy markkinoille, johon ei ole ollut aiemmin pääsyä. Autamme patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien ostopotentiaalin selvittämisessä ja prosessin läpiviemisessä. Pyrkimyksenä on minimoida yritykseen kohdistuvia riskejä sekä hakea maksimaalista hyötyä IPR-investoinneille.

Hyödyt:

  • Parannat IPR-positiotasi markkinoilla
  • Pienennä kaupallista riskiäsi
  • Vahvistat kilpailuasemaasi nopeasti
 
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!