Berggren legal

Miksi Berggren legal

Berggren tunnetaan maailmanlaajuisesti johtavana suomalaisena IPR-talona. Tiesithän, että tarjoamme kattavasti myös juridisia palveluja? Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi paitsi teollis- ja tekijänoikeudellisissa asioissa, myös kun tarvitset apua kaikenlaisiin kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan liittyvissä asioissa taikka mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen.

Juristimme ovat varatuomareita ja/tai asianajajatutkinnon suorittaneita, luvan saaneita oikeudenkäyntiasiamiehiä, jotka hoitavat myös IPR:iin, sopimuksiin ja markkinointiin liittyviä riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Oikeudenkäynneissä vaadittava tekninen osaaminen löytyy meillä saman katon alta ja patenttiasiamiehemme ovatkin jatkuvasti mukana oikeudenkäynneissä – niin omien juristiemme kuin myös muiden toimistojen juristien apuna.  Kattava kansainvälinen kumppaniverkostomme on apunasi myös muualla maailmassa.

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi

IP due diligence
IP due diligence
Berggren Legal Team -palvelu
Berggren Legal Team -palvelu
Sopimukset
Sopimukset
Julkiset hankinnat
Julkiset hankinnat
Mainonta- ja markkinointioikeus
Mainonta- ja markkinointioikeus
Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa
Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa
Teollis- ja tekijänoikeudet
Teollis- ja tekijänoikeudet
 Tietosuoja
Tietosuoja
Tuoteväärennökset
Tuoteväärennökset
IPR-loukkaukset
IPR-loukkaukset
Liikesalaisuudet
Liikesalaisuudet
Berggren_palvelu-25
Riita-asiat

Ajankohtaista

Kilpailukiellot
27.06.2022 | Kaisa Fahllund
Kilpailukiellot voivat jatkossa käydä kalliiksi – tarkista yrityksesi toimintatavat nyt

Kilpailukiellot voivat jatkossa käydä kalliiksi. Työsopimuslain kilpailukieltosopimuksia koskevan 3 luvun 5 §:n uudistus astui voimaan 1.1.2022 ja se tuo mukanaan taloudellista vastuuta työnantajille. Mitä kaikkea lakimuutos sisältää ja mitä se merkitsee sopimusten osapuolille?

Berggren linnut
11.01.2022 | Enni Kukkasniemi
Vaikuttajamarkkinoinnin tunnistettavuus mainonnan eettisen neuvoston lausuntokäytännössä

Vaikuttajamarkkinoinnin muodostuessa yhä keskeisemmäksi osaksi yritysten markkinointistrategiaa yhteistyösopimusten ja vaikuttajille annettujen ohjeiden selkeys korostuu.

patents_1300x731_3
23.03.2021 | Atte Karineva
Korona-pandemia myötä on aika tarkistaa sopimusten force majeure -lausekkeet

Sopimusvelvoitteiden täyttämistä koskevien ylivoimaisten esteiden varalta laadittuja force majeure -lausekkeita esiintyy yritysten sopimuksissa monen sisältöisinä, mutta harvassa on mukana maininta epidemiasta tai pandemiasta tällaisena esteenä.