Berggren legal


Juristiosaamisemme on käytössäsi, kun tarvitset apua sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, teollis- ja tekijänoikeuksiin, tietosuojaan tai mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen. Myös kaikki IPR-asioihin liittyvät riidanratkaisut ovat alaamme.

Miksi Berggren legal

Berggren tunnetaan maailmanlaajuisesti johtavana suomalaisena IPR-talona. Tiesithän, että tarjoamme kattavasti myös juridisia palveluja? Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi paitsi teollis- ja tekijänoikeudellisissa asioissa, myös kun tarvitset apua kaikenlaisiin kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan liittyvissä asioissa taikka mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen.

 

Juristimme ovat varatuomareita ja/tai asianajajatutkinnon suorittaneita, luvan saaneita oikeudenkäyntiasiamiehiä, jotka hoitavat myös IPR:iin, sopimuksiin ja markkinointiin liittyviä riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Oikeidenkäynneissä vaadittava tekninen osaaminen löytyy meillä saman katon alta ja patenttiasiamiehemme ovatkin jatkuvasti mukana oikeudenkäynneissä – niin omien juristiemme kuin myös muiden toimistojen juristien apuna.  Kattava kansainvälinen kumppaniverkostomme on apunasi myös muualla maailmassa.

 

Ota yhteyttä 

 

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi

Juridiset-palvelut-Ikoni_ (002)

Sopimukset

Sopimustiimimme avustaa asiakkaitaan kaikenlaisten kaupallisten sopimusten laatimisessa, neuvottelemisessa ja kommentoinnissa. 

Julkiset hankinnat

Avustamme asiakkaitamme julkisissa hankinnoissa kattavasti tarjouspyynnön ja sopimuksen laatimisesta markkinaoikeus- ja vahingonkorvausoikeudenkäynteihin.

Mainonta ja markkinointi

Asiantuntijamme antavat käytännönläheistä ja asiakaslähtöistä neuvontaa kunkin median, toimialan tai kohderyhmän erityisvaatimukset huomioiden. 

Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa

Lakimiehemme auttavat, kun kilpailijasi menettely on sopimatonta, onpa kyse tuotteiden tai pakkausten jäljittelystä tai perättömistä väitteistä.

IP DUE DILIGENCE

Teemme yrityksen IPR-omaisuutta koskevia selvityksiä ja lausuntoja mm. yrityskauppoja ja rahoituskierroksia varten.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Neuvomme asiakkaitamme kattavasti kaikkien teollis- ja tekijänoikeuksien suojaamiseen ja kaupalliseen hyödyntämiseen sekä niiden loukkaustilainteisiin liittyen.

 

Berggren Legal-riidanratkaisu

 

Berggren Legal hoitaa vuosikymmenten kokemuksella kaikki IPR-asioihin liittyvät riidanratkaisut. 

Asiakkaidemme kokemuksia

"Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”. Hartwall, lakiasiainjohtaja Pekka Lindroos
"Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä." Cailap:in liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa

Ajankohtaista

8

Lokakuu

Aineettomalla omaisuudella ei ole listahintaa

Mitä siirtohinnoittelu tarkoittaa liiketoiminnan näkökulmasta?

8

Lokakuu

AINEETTOMAN OMAISUUDEN SIIRTOHINNOITTELUSTA

Veroasiantuntija, postdoc-tutkija Katriina Pankakoski kuvaa artikkelissaan aineettoman omaisuuden siirtohinnoitteluun liittyviä kysymyksiä lähinnä verotuksen näkökulmasta.

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!