Berggren legal

Miksi Berggren legal

Berggren tunnetaan maailmanlaajuisesti johtavana suomalaisena IPR-talona. Tiesithän, että tarjoamme kattavasti myös juridisia palveluja? Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi paitsi teollis- ja tekijänoikeudellisissa asioissa, myös kun tarvitset apua kaikenlaisiin kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan liittyvissä asioissa taikka mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen.

Juristimme ovat varatuomareita ja/tai asianajajatutkinnon suorittaneita, luvan saaneita oikeudenkäyntiasiamiehiä, jotka hoitavat myös IPR:iin, sopimuksiin ja markkinointiin liittyviä riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Oikeudenkäynneissä vaadittava tekninen osaaminen löytyy meillä saman katon alta ja patenttiasiamiehemme ovatkin jatkuvasti mukana oikeudenkäynneissä – niin omien juristiemme kuin myös muiden toimistojen juristien apuna.  Kattava kansainvälinen kumppaniverkostomme on apunasi myös muualla maailmassa.

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi

IP due diligence
IP due diligence
Berggren Legal Team -palvelu
Berggren Legal Team -palvelu
Sopimukset
Sopimukset
Julkiset hankinnat
Julkiset hankinnat
Mainonta- ja markkinointioikeus
Mainonta- ja markkinointioikeus
Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa
Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa
Teollis- ja tekijänoikeudet
Teollis- ja tekijänoikeudet
 Tietosuoja
Tietosuoja
Tuoteväärennökset
Tuoteväärennökset
IPR-loukkaukset
IPR-loukkaukset
Liikesalaisuudet
Liikesalaisuudet
Berggren_palvelu-25
Riita-asiat

Ajankohtaista

Berggren linnut
11.01.2022 | Enni Kukkasniemi
Vaikuttajamarkkinoinnin tunnistettavuus mainonnan eettisen neuvoston lausuntokäytännössä

Vaikuttajamarkkinoinnin muodostuessa yhä keskeisemmäksi osaksi yritysten markkinointistrategiaa yhteistyösopimusten ja vaikuttajille annettujen ohjeiden selkeys korostuu.

patents_1300x731_3
23.03.2021 | Atte Karineva
Korona-pandemia myötä on aika tarkistaa sopimusten force majeure -lausekkeet

Koronavirus on tuonut talouteen ja yritystoimintaan suurta epävarmuutta ja mm. odottamattomia toimitusvaikeuksia. Sopimusvelvoitteiden täyttämistä koskevien ylivoimaisten esteiden varalta laadittuja force majeure -lausekkeita esiintyy yritysten sopimuksissa monen sisältöisinä, mutta harvassa on mukana maininta epidemiasta tai pandemiasta tällaisena esteenä. 

Kilpailukiellot
27.06.2022 | Kaisa Fahllund
Kilpailukiellot voivat jatkossa käydä kalliiksi – tarkista yrityksesi toimintatavat nyt

Työntekijän kilpailukiellosta sovitaan työsopimuksessa tai erillisessä sopimuksessa ja niitä on käytännössä tehty erittäin paljon. Vaikka työsopimuslaissa on edellytetty kilpailukieltosopimuksen tekemisen perusteeksi ”erityisen painavaa syytä”, on niiden sisällyttäminen työsopimuksiin myös ilman mainittua painavaa syytä ollut käytännössä työnantajille riskitöntä. 

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.