Berggren legal


Juristiosaamisemme on käytössäsi, kun tarvitset apua sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, teollis- ja tekijänoikeuksiin, tietosuojaan tai mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen. Myös kaikki IPR-asioihin liittyvät riidanratkaisut ovat alaamme.

Miksi Berggren legal

Berggren tunnetaan maailmanlaajuisesti johtavana suomalaisena IPR-talona. Tiesithän, että tarjoamme kattavasti myös juridisia palveluja? Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi paitsi teollis- ja tekijänoikeudellisissa asioissa, myös kun tarvitset apua kaikenlaisiin kaupallisiin sopimuksiin, julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan liittyvissä asioissa taikka mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen.

 

Juristimme ovat varatuomareita ja/tai asianajajatutkinnon suorittaneita, luvan saaneita oikeudenkäyntiasiamiehiä, jotka hoitavat myös IPR:iin, sopimuksiin ja markkinointiin liittyviä riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Oikeudenkäynneissä vaadittava tekninen osaaminen löytyy meillä saman katon alta ja patenttiasiamiehemme ovatkin jatkuvasti mukana oikeudenkäynneissä – niin omien juristiemme kuin myös muiden toimistojen juristien apuna.  Kattava kansainvälinen kumppaniverkostomme on apunasi myös muualla maailmassa.

 

Ota yhteyttä 

 

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi

Juridiset-palvelut-Ikoni_ (002)

Sopimukset

Sopimustiimimme avustaa asiakkaitaan kaikenlaisten kaupallisten sopimusten laatimisessa, neuvottelemisessa ja kommentoinnissa. 

Julkiset hankinnat

Avustamme asiakkaitamme julkisissa hankinnoissa kattavasti tarjouspyynnön ja sopimuksen laatimisesta markkinaoikeus- ja vahingonkorvausoikeudenkäynteihin.

Mainonta- ja markkinointioikeus

Asiantuntijamme antavat käytännönläheistä ja asiakaslähtöistä neuvontaa kunkin median, toimialan tai kohderyhmän erityisvaatimukset huomioiden. 

Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa

Lakimiehemme auttavat, kun kilpailijasi menettely on sopimatonta, onpa kyse tuotteiden tai pakkausten jäljittelystä tai perättömistä väitteistä.

IP DUE DILIGENCE

Teemme yrityksen IPR-omaisuutta koskevia selvityksiä ja lausuntoja mm. yrityskauppoja ja rahoituskierroksia varten.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Neuvomme asiakkaitamme kattavasti kaikkien teollis- ja tekijänoikeuksien suojaamiseen ja kaupalliseen hyödyntämiseen sekä niiden loukkaustilainteisiin liittyen.

Liikesalaisuudet

Autamme ammattitaidolla hyödyntämään liikesalaisuuksia, jotta siitä syntyy tehokasta turvaa ja työkaluja liikesalaisuuksien omistajille.

IPR-loukkaukset

Asiantuntijamme auttavat erilaisista loukkaustilanteissa ja oikeudenkäynneissä.

Riita-asiat

Alaamme ovat erityisesti työsuhdekeksintöriidat, tavaramerkin ja mallioikeuksien loukkaukset sekä verkkotunnus- eli domain-riidat.

Tuoteväärennökset

Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemus tuoteväärennös- ja piratismitapausten hoitamisesta.  

Tietosuoja

Avustamme asiakkaitamme tietosuoja-asioissa compliance auditeista käytännön sopimusehtoihin.

Ajankohtaista

16

Lokakuu

EU-TUOMIOISTUIMEN LINJAUS EVÄSTEIDEN TALLENTAMISESTA

EU-tuomioistuimen 1.10.2019 asiassa C-673/171 antama tuomio koskee evästeiden käyttämiseen tarvittavaa suostumusta.

23

Lokakuu

UUSI TEKIJÄNOIKEUSLAKI ON ASTUMASSA VOIMAAN RANSKASSA 24.10.2019

Ranska on ensimmäisenä EU-maana saattamassa tekijänoikeusdirektiivin voimaan osana kansallista lainsäädäntöä. Lue blogistamme mitä asiantuntijamme Elisa Huusko kirjoittaa aiheesta.

8

Lokakuu

Aineettomalla omaisuudella ei ole listahintaa

Mitä siirtohinnoittelu tarkoittaa liiketoiminnan näkökulmasta?

8

Lokakuu

AINEETTOMAN OMAISUUDEN SIIRTOHINNOITTELUSTA

Veroasiantuntija, postdoc-tutkija Katriina Pankakoski kuvaa artikkelissaan aineettoman omaisuuden siirtohinnoitteluun liittyviä kysymyksiä lähinnä verotuksen näkökulmasta.

Asiakkaidemme kokemuksia

"Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”. Hartwall, lakiasiainjohtaja Pekka Lindroos
"Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä." Cailap:in liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!