Berggren legal


Juristiosaamisemme on käytössäsi, kun tarvitset apua sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, teollis- ja tekijänoikeuksiin, tietosuojaan tai mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen.

Berggren legal

Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi, kun tarvitset apua sopimuksiin, tietosuojaan, julkisiin hankintoihin, teollis- ja tekijänoikeuksiin tai mainontaan, markkinointiin tai kilpailijan menettelyyn liittyen. Neuvomme kaikkien aineettomien oikeuksien suojaamisessa ja hyödyntämisessä ja laadimme, kommentoimme ja neuvottelemme kaikenlaisia kaupallisia sopimuksia. Myös tietosuoja, mainonta ja markkinointi ovat ydinosaamistamme. Kattava kansainvälinen kumppaniverkostomme on apunasi myös muualla maailmassa.

 

Ota yhteyttä 

 

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi

Juridiset-palvelut-Ikoni_ (002)

Sopimukset

Sopimustiimimme avustaa asiakkaitaan kaikenlaisten kaupallisten sopimusten laatimisessa, neuvottelemisessa ja kommentoinnissa. 

Julkiset hankinnat

Avustamme asiakkaitamme julkisissa hankinnoissa kattavasti tarjouspyynnön ja sopimuksen laatimisesta markkinaoikeus- ja vahingonkorvausoikeudenkäynteihin.

Mainonta ja markkinointi

Asiantuntijamme antavat käytännönläheistä ja asiakaslähtöistä neuvontaa kunkin median, toimialan tai kohderyhmän erityisvaatimukset huomioiden. 

Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa

Lakimiehemme auttavat, kun kilpailijasi menettely on sopimatonta, onpa kyse tuotteiden tai pakkausten jäljittelystä tai perättömistä väitteistä.

IP DUE DILIGENCE

Teemme yrityksen IPR-omaisuutta koskevia selvityksiä ja lausuntoja mm. yrityskauppoja ja rahoituskierroksia varten.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Neuvomme asiakkaitamme kattavasti kaikkien teollis- ja tekijänoikeuksien suojaamiseen ja kaupalliseen hyödyntämiseen sekä niiden loukkaustilainteisiin liittyen.

Asiakkaidemme kokemuksia

"Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”. Hartwall, lakiasiainjohtaja Pekka Lindroos
"Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä." Cailap:in liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa

Ajankohtaista

8

Lokakuu

Aineettomalla omaisuudella ei ole listahintaa

Mitä siirtohinnoittelu tarkoittaa liiketoiminnan näkökulmasta?

8

Lokakuu

AINEETTOMAN OMAISUUDEN SIIRTOHINNOITTELUSTA

Veroasiantuntija, postdoc-tutkija Katriina Pankakoski kuvaa artikkelissaan aineettoman omaisuuden siirtohinnoitteluun liittyviä kysymyksiä lähinnä verotuksen näkökulmasta.

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!