IP DUE DILIGENCE

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ JURIDISTA JA TEKNOLOGIA-ASIANTUNTEMUSTA SAMAN KATON ALLA

Yrityskaupan tai rahoituskierroksen kohdeyrityksen arvioinnissa yrityksen aineeton omaisuus ja mahdollisuudet sen kaupallistamiseen ovat tyypillisesti keskiössä henkilöstön lisäksi.

Berggrenin Due Diligence -tarkastus keskittyy teknologiayritysten arvon kannalta keskeisimpiin asioihin: yrityksen IPR-portfolion juridiseen arviointiin, ICT:hen ja yksityisyyden suojaan liittyviin juridisten riskien kartoitukseen sekä kohdeyrityksen teknologiaan sekä sen suojausten vahvuuteen ja arvoon.

Berggrenin Due Diligence antaa kattavan käsityksen yrityksen IPR-omaisuudesta sekä mahdollisista puutteista tai riskeistä. Due Diligence -prosessimme perustuu pitkään kokemukseen, hyväksi todettuihin käytäntöihin sekä sujuviin prosesseihin. Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän immateriaalioikeuksiin liittyvää, oikeudellista, teknologista ja strategista osaamista.

Due Diligencen tekevät kokeneet lakimiehet sekä tavaramerkkeihin, malleihin ja patentteihin erikoistuneet asiamiehet, jotka suorittavat oikeudelliset, teknologiset ja strategiset arvioinnit.

Julkisten asiakirjojen lisäksi arviointi kattaa kohdeyrityksen immateriaaliomaisuuden, asiakirjojen, prosessien ja käytäntöjen sekä niihin liittyvien riskien ja kaupallisen potentiaalin syväluotaavan arvioinnin.

Due Diligence kuva_500x500

 

{

Ota yhteyttä

kaisa_fahllund

Kaisa

Fahllund

mika_lehtinen_blog_author

Mika

Lehtinen

Blogit

Berggren_blogikuva_1300x731_legal_8 (002)
7.12.2020 | Paula Sailas
IP DUE DILIGENCE TARKASTAJAN TOP 10 TOIVOMUSLISTA

Immateriaalioikeuk­silla (”IP”) voi olla merkittävä osuus mah­dollisen liiketoimen arvonmäärityksessä, sillä niiden merkitys ja arvo liiketoiminnalle ymmärretään nykyään entistä paremmin. Itse asiassa keskeinen patentti voi olla esimerkiksi yrityskaupan taustalla oleva pääasiallinen strateginen syy.