CHINA DESK

Berggren on yli 85 vuoden ajan auttanut yrityksiä saavuttamaan menestystä immateriaalioikeusasioissa maailmanlaajuisesti laadukkaan kansainvälisen asiantuntijaverkoston kanssa.

Tukeaksemme asiakkaitamme IPR-asioissa Kiinassa olemme avanneet China Desk -neuvontapalvelun. China Deskissä asiakkaitamme auttaa äidinkielenään mandariinikiinaa puhuva asiantuntijamme, joka on pätevöitynyt patenttiasiamieheksi Euroopassa, Kiinassa ja Suomessa.

Pystymme hoitamaan asiakkaittemme patentti- ja loukkausasioita Kiinassa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, koska meillä on kyvykkyys työskennellä suoraan kiinankielisten asiakirjojen parissa. Lisäksi palvelu tarjoaa asiantuntijoillemme ja asiakkaillemme ajantasaista tietoa kaikista ajankohtaisista trendeistä ja aiheista, jotka vaikuttavat IPR-käytäntöihin Kiinassa.

Yhteistyössä Berggrenin International Client Relations -tiimin kanssa China Desk auttaa myös kiinalaisia asiakkaita erilaisissa juridisissa asioissa Euroopan unionissa, erityisesti liittyen immateriaalioikeuksiin ja tietosuojaan.

Berggrenin China Deskin ja International Client Relations -tiimin asiantuntijat osallistuvat säännöllisesti merkittäviin yritys- ja IPR-konferensseihin Kiinassa ja muualla Aasiassa. He myös pitävät usein puheita ja kirjoittavat julkaisuja innovaatioista ja immateriaalioikeuksista.

Aspelin Fu-Chia

FU-CHIA ASPELIN

Eurooppapatenttiasiamies

EN_200px finland


Ota yhteyttä:
+358 10 227 2683
fu-chia.aspelin@berggren.fi

 

 

International Client Relations

Massaro_square_2022

Mariella

Massaro

Alderson Robert_1000x1000

Robert

Alderson

Sakari-Varila

Sakari

Värilä

Kohokohdat

Artikkelit
  • Fu-Chia Aspelin, Intellectual Property Provisions in China´s New Civil Law Code, 16 June 2020, on Berggren’s Blog and in Lexology  
Esiintymiset

Tunnustukset ja sosiaalinen vastuu

Innovation-and-IP_IP-Stars_BSAG (003)

 

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.