Arvonmääritys

Analysoimme ammattitaidolla, mitä IPR-portfolio pitää sisällään ja autamme määrittämään niiden arvon liiketoiminnan kautta.

Arvonmääritys

Yrityksen elinkaaren varrella tulee tilanteita, jolloin kysytään, mistä kaikesta yrityksesi omistamien immateriaalioikeuksien arvo syntyy. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi yrityskaupat ja -fuusiot, liiketoimintojen osittainen myynti tai lisensointi, pääomasijoittajien ja muiden rahoittajien hankinta.

Yrityksesi immateriaalioikeuksien arvoon vaikuttavat monet muuttujat: liiketoimintasi nykytilanne ja tulevaisuudensuunnitelmat, hankitun IPR-suojan suojapiiri, maantieteellinen laajuus ja voimassaolon kesto, kilpailijat ja niiden immateriaalioikeudet sekä vallitsevat markkinat.

Analysoimme ammattitaidolla, mitä IPR-portfolio pitää sisällään ja autamme määrittämään niiden arvon liiketoiminnan kautta. Tarjoamme yrityksellesi selkeän ja ymmärrettävän analyysin siitä, mitkä tekijät IPR:iesi arvoon vaikuttavat.

Hyödyt:

  • Patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien laadun ja arvon ymmärrys
  • Kustannusten oikea kohdistaminen
  • Tietoa portfolion johtamiseen ja päätöksiin
 
Hyödyntäminen-Ikoni_uusi
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!