IPR-auditointi

Autamme sinua tunnistamaan, ei pelkästään yrityksesi IPR-omaisuuden, mutta myös siihen liittyvät IPR-sopimukset, prosessit ja parhaat käytännöt.

IPR-auditointi

IPR-auditointi on systemaattinen tapa käydä läpi IP-omaisuutta siihen liittyviä riskejä ja mahdollisuuksia. Berggren IPR-audit palvelu auttaa yritystä arvioimaan, säilyttämään ja kehittämään omaa ip-omaisuuttaan, sekä tunnistamaan mahdolliset puutteet IP-suojauksissa, löytämään piilossa olevan IP-mahdollisuuden sekä hahmottamaan potentiaaliset riskit. Me autamme sinua tunnistamaan, ei pelkästään yrityksesi IP-omaisuuden, mutta myös siihen liittyvät IP-sopimukset, prosessit ja parhaat käytännöt.

Hyödyt:

  • Oman IPR-tilanteen tiedostaminen
  • IPR-tietoisuuden ja -aktiivisuuden lisääminen
  • IPR-omaisuuden kasvattaminen
  • IPR-riskien vähentäminen
Johtaminen-Ikoni_uusi
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!