Rahoitus­mahdolli­suudet

Tutustu vaihtoehtoihin

Business Finland Into-rahoitus

Hyödynnettävänämme on Business Finlandin Into-rahoitus, jonka hankkimiseen saat meiltä tukea. Sparraamme ja annamme parhaat käytännöt hakemuksen laatimiseen. Yritykselle myönnettävän Into-rahoituksen määrä riippuu yrityksen tavoitteista ja resursseista, mutta summa kattaa maksimissaan jopa 50 % projektin kustannuksista.

Yritysten kehittämispalvelut - ELY-tuki

ELY:n yritysten kehittämispalvelut tarjoavat tukea pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen innovaatioita hyväksi käyttäen. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat innovaatioon pohjautuen luoda aktiivisesti uutta kasvavaa kansallista tai kansainvälistyvää liiketoimintaa ja/tai uudistaa tuote- ja palvelukonseptia. 

Business Finlandin innovaatioseteli ja Berggrenin IPR-palvelupaketit

Business Finlandin innovaatioseteli sopii vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille (A-luokitus), jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan ja kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Innovaatiosetelin arvo on 6200 euroa (5000 + alv.).

{

Ota yhteyttä

Julin Suvi (1)

Suvi

Julin

mika_lehtinen_blog_author

Mika

Lehtinen

Pinolehto Mika-1

Mika

Pinolehto

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!