Business Finland Into-rahoitus

 

Business Finland Into-rahoitus

Autamme laatimaan yrityksellesi suunnitelman innovaatiotoiminnan toteutuksesta ja sen rahoittamisesta. Hyödynnettävänämme on Business Finlandin Into-rahoitus, jonka hankkimiseen saat meiltä tukea. Sparraamme ja annamme parhaat käytännöt hakemuksen laatimiseen. Yritykselle myönnettävän Into-rahoituksen määrä riippuu yrityksen tavoitteista ja resursseista, mutta summa kattaa maksimissaan jopa 50 % projektin kustannuksista.

Into-rahoituksella tuettavia asiantuntijapalveluita voivat olla esimerkiksi

  1. Innovaatiotoiminnan kehitys ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla
  2. Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hankinta tai
  3. Asiantuntijan lainaaminen suuresta yrityksestä tai tutkimusorganisaatiosta.

IPR-asiantuntijoillamme on vahvaa liiketoimintakokemusta eri toimialoilta. Me perehdymme yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaan ja määrittelemme kanssasi sekä tavoitteet että suunnitelman, joka hahmottaa yrityksesi kansainvälisen kasvun edellyttämät toimenpiteet ja luo suuntaviivat IPR- ja innovaatiojohtamiselle. Autamme kansainvälistymistäsi tukevan innovaatiotoiminnan vahvistamisessa ja IPR-strategian luomisessa sekä sen toimeenpanemisessa sisältäen mm. IPR-omaisuuden suojaamisen, hallinnan ja hyödyntämisen.

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin. Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystekijät. Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme rahoitusmahdollisuudesta lisää!

Ota yhteyttä

sakari_värilä_blog_author

Sakari

Värilä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!