Business Finland Into-rahoitus

 

Business Finland Into-rahoitus

Autamme laatimaan yrityksellesi suunnitelman innovaatiotoiminnan toteutuksesta ja sen rahoittamisesta. Hyödynnettävänämme on Business Finlandin Into-rahoitus, jonka hankkimiseen saat meiltä tukea. Sparraamme ja annamme parhaat käytännöt hakemuksen laatimiseen. Yritykselle myönnettävän Into-rahoituksen määrä riippuu yrityksen tavoitteista ja resursseista, mutta summa kattaa maksimissaan jopa 50 % projektin kustannuksista.

Into-rahoituksella tuettavia asiantuntijapalveluita voivat olla esimerkiksi

  1. Innovaatiotoiminnan kehitys ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla
  2. Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hankinta tai
  3. Asiantuntijan lainaaminen suuresta yrityksestä tai tutkimusorganisaatiosta.

IPR-asiantuntijoillamme on vahvaa liiketoimintakokemusta eri toimialoilta. Me perehdymme yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaan ja määrittelemme kanssasi sekä tavoitteet että suunnitelman, joka hahmottaa yrityksesi kansainvälisen kasvun edellyttämät toimenpiteet ja luo suuntaviivat IPR- ja innovaatiojohtamiselle. Autamme kansainvälistymistäsi tukevan innovaatiotoiminnan vahvistamisessa ja IPR-strategian luomisessa sekä sen toimeenpanemisessa sisältäen mm. IPR-omaisuuden suojaamisen, hallinnan ja hyödyntämisen.

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin. Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystekijät. Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme rahoitusmahdollisuudesta lisää!

Ota yhteyttä

taru_kallio_nyholm_

Taru

Kallio-Nyholm

"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainhoitaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!