Skip to main content

Yritysten kehittämispalvelut - ELY-tuki

Kasvata yrityksesi liiketoimintaa innovaation ja ELY-keskuksen tuella - laita IPR-asiat kuntoon.

Onko yritykselläsi innovaatio, jota hyödyntämällä se voisi kasvattaa liiketoimintaansa? ELY-keskuksen tukea hyödyntämällä voit laittaa yrityksesi IPR-asiat kuntoon. Ennen tuen hakemista suosittelemme keskustelua asiantuntijamme kanssa palvelun sisällöstä. Asiantuntijamme osaa antaa arvion tarvittavasta työajasta ja -määrästä, mikä helpottaa ELY:n tuen myöntämistä, kun projektin laajuus on tiedossa.

Käyttämällä innovaatioitasi ja kunnollista IPR-suojaa voit vahvistaa asemaasi markkinoilla, suojata yritystäsi tuoteväärennöksiltä ja saada etumatkaa kilpailijoihin. Hyvin suunniteltu IPR-strategia auttaa myös avaamaan ovet kansainvälisille markkinoille ja helpottaa ulkopuolisen rahoituksen saantia. Yleensä kannattaa vähintäänkin selvittää, ovatko oman yrityksen tuoteinnovaatiot suojattavissa esimerkiksi patentoinnilla ja/tai tavaramerkeillä. Riskien pienentämiseksi on myös tärkeä tutkia, mitä kilpailijat ovat jo mahdollisesti suojanneet. Kaupallistamiskartoituksella voidaan taas kartoittaa potentiaalisia teknologian kaupallistamismahdollisuuksia. Mahdollisuuksia on monia, tärkeää on kartoittaa yritykselle sopiva toimiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, autamme sinua luomaan tehokkaan IPR-suunnitelman ja varmistamaan, että yrityksesi innovaatiot ja aineettomat oikeudet ovat suojattuja ja valmiita kansainvälistymiseen.

Mika Pinolehto

IPR Business Manager, Patenttiasiamies

Tuen hakeminen

ip-consulting-img2

 

Kuka voi hyödyntää ELY-keskuksen tukea?

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut -yksikkö tarjoaa tukea pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen innovaatioita hyväksi käyttäen. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat innovaatioon pohjautuen luoda aktiivisesti uutta kasvavaa kansallista tai kansainvälistyvää liiketoimintaa ja/tai uudistaa tuote- ja palvelukonseptia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu.

Kuinka ELY-keskuksen tukea voi hakea?

Jos uskot, että yritykselläsi innovaatio, jota se voisi hyödyntää ja jonka avulla kasvattaa liiketoimintaansa, ELY-keskukselta on mahdollista saada tukea jättämällä hakemuksen. Täytettyäsi hakemuksen se siirretään käsiteltäväksi ja tarkistettavaksi. Saat asiointitilaasi ja antamaasi sähköpostiosoitteeseesi tiedon, kun hakemus on vastaanotettu. Hakemuksesi ohjataan oikealle käsittelevälle viranomaiselle, joka tarkistaa hakemuksen. Saat omaan asiointitilaasi kaikki asiasi käsittelyä koskevat tiedot ja dokumentit, myös päätöksen, kun asia on ratkaistu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu.

ELY-keskuksen sähköinen asiointipalvelu

Tässä linkki ELY-keskuksen sähköiseen asiointipalveluun, jossa voit jättää sähköisen hakemuksen. Hinta asiakkaalle on normaalisti 325 € +alv /konsulttipäivä.

Lue lisää ELY-keskuksen omilta sivuilta yritysten kehittämispalveluista ja innovaatioiden kaupallistamisesta.

ELY-keskusten yhteyshenkilöt löydät täältä.

Ota yhteyttä

Berggrenillä Suvi Julin, Jukka Kantanen ja Mika Pinolehto toimivat ELY-keskuksen kehittämispalveluiden asiantuntijoinamme koko Suomen alueella konsultointi/Innovaatioiden kaupallistaminen liittyen. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin ja auttavat prosessissa eteenpäin.

Suvi Julin

Lakimies, Patenttiasiamies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Jukka Kantanen

Eurooppapatenttiasiamies, European Patent Litigator

Mika Pinolehto

IPR Business Manager, Patenttiasiamies

Kuinka voimme auttaa?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Contact us