RISKIENHALLINTA

Palvelumme perustuvat teknisten ja juridisten osaajiemme saumattomaan yhteistyöhön IPR-riskien minimoimiseksi. 

Hallitse liiketoimintasi riskit

Omien IPR-suojaustesi lisäksi sinun on tunnettava myös kilpailijasi IPR:t ja IPR-aktiivisuus. Esimerkiksi kilpailijoiden patentit voimassaoloineen, maantieteellisine sijainteineen ja suojapiireineen vaikuttavat ratkaisevasti omien ideoidesi hyödyntämiseen tuotteissasi ja liiketoiminnassasi.

Suhteuttamalla oman yrityksesi IPR-suojaukset ja niistä rakennettavat IPR-salkut ympäröivään maailmaan, löydät parhaat keinot ennakoida yllättävät muuttujat ja kehittyä vahvaksi. Hyvä IPR-ympäristön tuntemus yhdistettynä IPR:ien perusluonteen ymmärtämiseen luovat yritykselle etumatkaa kilpailijoihin.

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut riskienhallinnan erilaisiin tarpeisiin. Palvelumme perustuvat teknisten ja juridisten osaajiemme saumattomaan yhteistyöhön IPR-riskien minimoimiseksi. Riskienhallintaan liittyy keskeisesti IPR-asioiden huomioiminen erilaisissa sopimuksissa. Tarjoamme myös kattavat IPR-sopimuspalvelut.

 

Ota yhteyttä 

 

IPR-riskienhallinta liiketoiminnassa

Riskienhallinta-Ikoni_uusi

RISKISELVITYKSET

Tarjoamme erilaisia riskiselvityksiä, joilla varmistetaan yrityksen liiketoiminnan pohja ja autetaan riskienhallinnassa. 

 VALVONTARATKAISUT

Tarjoamme yrityksellesi räätälöityä IPR-valvontaa, jos yritykselläsi ei ole siihen omia resursseja. 

Asiakkaidemme kokemuksia

"Berggren on suomalainen, riittävän iso ja luotettava yritys sekä hyvä yhteistyökumppani." M-Files Oy:n tuotekehitysjohtaja Veikko Juusola
"Berggren tukee hyvin meidän asiantuntijuuttamme ja haluamme erottua designillä." Cailap:in liiketoimintajohtaja Hanna Laurmaa

Ota yhteyttä

Marianne-768x768

Marianne

Hollands

Tarja_blog_author

Tarja

Tchernych

kaisa_blog_author

Kaisa

Fahllund

suvi_julin_author

Suvi

Julin

IPR-Tietopankki

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!