RISKISELVITYKSET

Tarjoamme monenlaisia riskiselvityksiä, joiden tarkoitus on varmistaa yrityksen liiketoiminnan pohja ja auttaa riskienhallinnassa. 

Riskiselvitykset

IPR Landscape -analyysi

IPR Landscape -analyysi on IPR-riskikartoituksen ensimmäinen vaihe, jossa tehdään yleiskatsaus ennen tarkempaa analysointia. IPR Landscape auttaa yritystä hahmottamaan tutkimusalueen. Tuloksena syntyy kokonaiskartoitus kyseisen teknologian osalta.

Teemme IPR Landscaping -analyyseja myös osana IPR-strategian luomista.

Hyödyt:

 • Varmistaa yrityksen liiketoiminnan pohjan.
 • Auttaa riskienhallinnassa.
 • Varmistaa johtamisen oikealla tiedolla.
 • Mahdollistaa kustannusten optimoinnin.

Brändin riskiselvitys

Autamme ennakoimaan nimeen ja brändiin liittyviä riskejä hallitummin ja säästämään kustannuksissa. Varmistamme puolestasi kotimaisesti tai kansainvälisesti brändisi käytettävyyden ja rekisteröitävyyden. Palvelumme avulla vältyt turhilta yllätyksiltä ja voit keskittyä brändisi rakentamiseen

Hyödyt:

 • Vapauttaa sisäisiä resursseja.
 • Auttaa löytämään oikean nimen juridisesta näkökulmasta.
 • Auttaa ennakoimaan tulevia riskejä hallitummin.
 • Säästää kustannuksia (välipäätökset, väitteet & loukkaustapaukset).

Toiminnanvapausselvitys (FTO)

Yrityksen liiketoiminnan kannalta on tärkeää varmistaa ennen uuden tuotteen lanseerausta tai uuden liiketoiminnan käynnistämistä, ettei uusi kokonaisuus loukkaa kolmannen osapuolen IPR-oikeuksia. 

Autamme yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisten IPR:ien kartoittamisessa, analysoimisessa ja riskien neutralisoinnissa. Näin pystyt varmistamaan oman yrityksesi liiketoimintavapauden, hallinnoimaan riskejä sekä johtamaan kokonaisuutta oikealla tiedolla.

Hyödyt:

 • Varmistaa yrityksen liiketoimintavapauden.
 • Mahdollistaa suunnitelmallisen riskienhallinnan ja oppimisen.
 • Varmistaa johtamisen oikealla tiedolla.
 • Auttaa kustannusten optimoinnissa.

 

"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista."
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-

 

"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

 

"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!