VALVONTARATKAISUT

Tarjoamme yrityksellesi räätälöityä IPR-valvontaa ja toteutamme ammattitaidolla kilpailijaseurantaa.

Valvontaratkaisut

IPR-loukkausten havaitseminen edellyttää aktiivista omien IPR-oikeuksiesi valvontaa ja valmiuksia puolustaa niitä. Kun yrityksesi on investoinut immateriaalioikeuksiin, niitä kannattaa myös valvoa ja hyödyntää. Jos yrityksesi immateriaalioikeuksia loukataan, laki on puolellasi.

Tarjoamme yrityksellesi räätälöityä IPR-valvontaa, jos yritykselläsi ei ole siihen omia resursseja. Toteutamme ammattitaidolla kilpailijaseurantaa valitun kohteen, kuten kilpailijan suojamuodon, tekniikan tai maantieteellisen rajauksen avulla. Tuloksena syntyy arvokasta tietoa, jonka avulla pystyt minimoimaan IPR-riskejä sekä seuraamaan kilpailijan trendejä. Tavaramerkkivalvonnalla pystyt reagoimaan nopeasti esimerkiksi kilpailijoidesi tekemiin omaa tavaramerkkiäsi jäljitteleviin tavaramerkkihakemuksiin.

Riskienhallinta-Ikoni_uusi
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!