Liikesalaisuudet

Autamme ammattitaidolla hyödyntämään liikesalaisuuksia, jotta siitä syntyy tehokasta turvaa ja työkaluja liikesalaisuuksien omistajille.

Liikesalaisuudet

Liikesalaisuuslain merkittävä etu liikesalaisuuden omistajalle on se, että jatkossa myös sopimusperusteisten velvoitteiden rikkomiseen voidaan puuttua liikesalaisuuslain tarjoamilla oikeussuojakeinoilla.

Autamme ammattitaidolla hyödyntämään liikesalaisuuksia, jotta siitä syntyy tehokasta turvaa ja työkaluja liikesalaisuuksien omistajille.

Liikesalaisuuslain tarjoamasta suojasta huolimatta suosittelemme samalla sopimusasioiden tarkastelua. Sopimusasioissa pystymme auttamaan vahvalla ammattitaidolla, sillä Sopimustiimimme, yhdessä muiden täyden palvelun IPR-talon asiantuntijoiden kanssa, palvelee yrityksiä kaikissa sopimusjuridisissa asioissa.

SuojaaminenIkoni_uusi

Ota Yhteyttä

Taru-Kallio-Nyholm

Taru

Kallio-Nyholm

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

mika_laajalahti_blog_author-1

Mika

Laajalahti

"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!