Tekijänoikeudet

Autamme hallinnoimaan ja puolustamaan tekijänoikeuksiasi. Laadimme myös tarvittavat sopimukset tekijänoikeuksien hyödyntämiseksi.

Tekijänoikeudet

Tekijänoikeus on luovan talouden suojamuoto. Tekijänoikeus suojaa itsenäisiä ja omaperäisiä taiteellisia ja kirjallisia teoksia sekä tietokoneohjelmia. Suojaa ei tarvitse hakea erikseen, vaan se syntyy suoraan lain nojalla, kunhan henkisen luomistyön tuloksena muodostunut ilmaisu täyttää teoskynnystä koskevat vähimmäisedellytykset. Tekijänoikeus kannustaa jakamaan ja tuottamaan henkistä omaisuutta. Autamme hallinnoimaan ja puolustamaan tekijänoikeuksiasi. Laadimme myös tarvittavat sopimukset tekijänoikeuksien hyödyntämiseksi.

SuojaaminenIkoni_uusi

Ota yhteyttä

Taru-Kallio-Nyholm

Taru

Kallio-Nyholm

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

mika_laajalahti_blog_author-1

Mika

Laajalahti

"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!