Webinaari

Patentti­portfolion monipuolinen johtaminen ja hyödyntä­minen

Torstai 7. lokakuuta klo 15.00 - 16.00

Paikka: Virtuaalinen - liity mukaan mistä tahansa 

Yritykselle on voinut kertyä vuosien aikana merkittävä patenttiportfolio, jota ei systemaattisesti analysoida ja johdeta. Tällöin kustannuksia saattaa kertyä myös patenteista, joilla ei ole enää yritykselle käyttöä. Yrityksellä saattaa olla myös arvokkaita patentteja joita ei ole tunnistettu ja maksimaalisesti hyödynnetty. Systemaattisella johtamisella varmistetaan se, että patenttiportfolion kustannukset pysyvät kurissa ja investoinnit kohdistuvat yrityksen tärkeimpiin patentteihin.

Tässä webinaarissa asiantuntijamme Mika Lehtinen käy läpi mm.:

  • Neuvoja kuinka portfoliota kannattaa johtaa

  • Mitä etuja ja säästöjä portfolion tehokas johtaminen tuo tullessaan

  • Miten saada portfoliosta maksimaalinen hyöty liiketoiminnassa

 

Mika Lehtisellä on yli 20 vuoden kattava kokemus immateriaalioikeuksista (IPR) ja erityisesti hän on keskittynyt immateriaalioikeuksien johtamiseen ja hyödyntämiseen. Hän on osallistunut useisiin merkittäviin patenttiportfolioiden lisensointi- tai myyntihankkeisiin, jotka ovat tuottaneet merkittäviä tuottoja IPR-omistajille. Hänellä on pitkä kokemus patenttiportfolioiden johtamisesta teollisuuden parissa.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariimme oheisen lomakkeen kautta. Saat henkilökohtaisen linkin ennen tapahtumaa. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten jos et pääse mukaan livenä, voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii.

Lisätietoja tarvittaessa: Anu Flink, anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu webinaariin