<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=439801&amp;fmt=gif">
Future forum logo

3.10.2018 // Musiikkitalo

Teknologia- ja IPR-alan innostavin tapahtuma järjestettiin 3.10.2018

Berggren Future Forum on kutsuvierasseminaari, joka kokosi jo toista kertaa yhteen Suomen tärkeimmät teknologia- ja IPR-alan visionäärit ja päätöksentekijät.
 
Berggren Future Forum 2018 onnistui loistavasti. Yli 250 kutsuvierasta oli mukana verkottumassa korkeatasoisen ohjelman parissa. Tänä vuonna talouden, teknologian ja innovaatioiden tulevaisuudesta keskustelua alustamassa olivat loistavat puhujamme, joihin voit tutustua alla.
 
Tapahtuman tavoitteena on ollut innostaa suomalaisia yrityksiä tarttumaan tulevaisuuden suomiin mahdollisuuksiin. Suomen kyky innovoida on huippuluokkaa ja se tuli jälleen todistettua illan aikana.
 
Alta löydät myös tapahtuman yhteydessä julkaistut blogit.

Future forum 2018

Mitä Future Forum 2018 tarjosi? Kurkista hetkeksi tapahtumaan.

FF_fiilis_video

 

 

Paneelikeskustelu 

Tunnelmia tapahtuman paneelikeskustelusta.

Nostot tapahtumasta

”Rohkeus, asioihin tarttuminen ja kansainvälistyminen joka puolella yhteiskunnassa on isona trendinä. Yritykset ja organisaatiot eivät pärjää ilman, että ne globalisoituvat ja menevät rohkeasti markkinoille.” Hannu Syrjälä CEO Berggren

Mitä tapahtumasta jäi mieleen? Katso nostot pääpuheenvuoroista. 

Berggren_sitaatti1_1920x1080_V4

2018 PALAUTE

"Hienoa että Berggren on ottanut roolin mielipidevaikuttajana! Loistavaa! "

 

2018 PALAUTE

"Brändin yhdistäminen oli oiva veto! Lisää tätä!"

2018 PALAUTE

"Asiaosuus mukavan napakka, verkostoitumiselle riittävästi aikaa."

BERGGREN FUTURE FORUM  - IDEOIDAAN YHDESSÄ TULEVAISUUTTA

Puhujat

Key note

Olli Rehn

SUOMEN PANKIN PÄÄJOHTAJA

Olli Rehn on Suomen Pankin pääjohtaja ja johtokunnan puheenjohtaja.

Rehn on toiminut pitkään eurooppalaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä. Hän oli Euroopan komission varapuheenjohtaja 2011–2014. Rehn toimi elinkeinoministerinä Sipilän hallituksessa 2015–2016.

Rehn on Oxfordin yliopistosta valmistunut filosofian tohtori, pääaineenaan kansainvälinen talous.

Host

Hannu Syrjälä

TOIMITUSJOHTAJA, BERGGREN

Hannu Syrjälä on Berggrenin toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta useissa eri maissa. Kansainvälisen ja strategisen liiketoimintajohtamisen ohella Hannu on perehtynyt erityisesti innovaatioiden ja tuotekehityksen johtamiseen. 

Hänellä on vahvaa osaamista erityisesti tietohallinnon, ICT:n ja healthcare-aloilta. Hän tuntee niin globaalien suuryritysten kuin start up -yritystenkin liiketoimintahaasteita ja vaikuttaa usean suomalaisyrityksen hallituksessa.

Ennen siirtymistään Berggrenin toimitusjohtajaksi hän työskenteli johtotehtävissä muun muassa Instrumentariumissa, GE:llä ja Tiedolla.

Speaker

Pekka Soini

BUSINESS FINLANDIN PÄÄJOHTAJA

Pekka Soini toimii innovaatiorahoitusta sekä kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoavan  Business Finlandin pääjohtajana. 

Tutkimus- ja innovaationeuvoston sekä useiden muiden innovaatioita ja kasvuyrittäjyyttä edistävien hallitusten ja ohjausryhmien jäsenenä hän on elinkeinoelämän uudistumisen merkittävä vaikuttaja. Hän on nopeiden kokeilujen, ketterän toiminnan ja innovatiivisten hankintojen puolestapuhuja, ja korostaa asiakaslähtöisyyttä ja kansainvälisyyttä kaikessa innovaatiotoiminnassa.

Aiemmin hän on toiminut Nokia Siemens Networksin ja Nokia-konsernin useissa johtotehtävissä. 

Speaker

Tuula Rytilä

CVP, MICROSOFT DIGITAL STORES

Tuula Rytilä toimii Microsoftilla Corporate Vice Presidentin roolissa Digital Stores-toiminnoissa USA:ssa. Hän on vahva naisjohtaja, jolla on monipuolinen kansainvälinen markkinoinnin kokemus Nokialta ja Microsoftilta.

Tuula toimii sponsorina Microsoftin ”Women of Marketing Consumer Business” -verkostossa, jonka tarkoituksena on kasvattaa naisten uramahdollisuuksia. 

Tuulan kansainvälinen kokemus johtotehtävistä tekee hänestä moniosaajaan, jolla on laajaa ymmärrystä markkinoinnista, brändäyksestä, asiakkaista ja strategioiden toteuttamisesta.

Panel member

Pertti Korhonen

DNA:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 

Pertti Korhonen toimii hallitusammattilaisena, neuvonantajana ja sijoittajana useissa kasvu- ja listatussa yhtiössä ja hänellä on pitkä kokemus ylimmän johdon tehtävistä usealla toimialalla.

Hän toimii tällä hetkellä mm. DNA Oyj:n ja Business Finlandin hallituksen puheenjohtajana sekä Climate Leadership Coalitionin hallituksen jäsenenä.

Panel member

Jaakko Alasaarela

TOIMITUSJOHTAJA, ZEF OY

Jaakko Alasaarela on yrittäjä ja Suomen parhaaksi työpaikaksi (GPTW) palkitun ZEF Oy:n toimitusjohtaja sekä Sinä pystyt! -kirjan kirjoittaja.

ZEF on kansainvälisesti toimiva suomalainen ohjelmistoyritys, joka on tunnettu vaalikoneistaan. ZEF on esimerkki yrityksestä, jossa IPR:n globaali suojaaminen on alusta alkaen ollut yksi yrityksen kivijaloista. 

Panel member

Veikko Juusola

VICE PRESIDENT OF RESEARCH AND DEVELOPMENT,
M-FILES

Veikko Juusola johtaa M-Filesin tuotekehitysosastoa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus monenlaisista ohjelmistoalan tehtävistä, kuten ohjelmistokehityksestä, tiimien ja projektien hallinnasta sekä erittäin suurten teknologiaohjelmien hallinnasta.

Ennen M-Filesille tuloaan Veikko työskenteli Nokia Corporationin ohjelmapäällikkönä.

Panel member

Teija Kopio

GLOBAL IPR SPECIALIST, FISKARS CORPORATION

Teija Kopio toimii Fiskars Groupin IPR-asiantuntijana vastuualueenaan IPR:ien globaali hallinnointi, IPR-strategiat,
-prosessit ja -ohjeistukset.

Ennen Fiskarsia hänelle on kertynyt pitkä kokemus IPR-asioiden hoidosta eri näkökulmista niin Nokian kuin Keksintösäätiön palveluksessa.

Lisäksi hän on Suomen Anti-piratismiyhdistyksen hallituksessa sekä Keskuskauppakamarin IPR-valiokunnassa että liiketapalautakunnassa.

Panel member

Sonja London

HEAD OF LICENSING AND INTELLIGENCE OPERATIONS, NOKIA TECHNOLOGIES

Sonja London toimii Nokian patenttiyksikössä lisensoinnin parissa vastaten patentti-, tavaramerkki- ja teknologialisensoinnin operaatioista ja sopimuksista. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus lisensointiliiketoiminnasta ja immateriaalioikeuksien kaupallistamisesta.

Sonja London on Licensing Executives Society Scandinavian presidentti ja ollut hallituksessa jäsen jo vuodesta 2013. Hän toimii hallituksen jäsenenä ja neuvonantajana FusionLayer Oy:ssä ja 21TDMC Group Oy:ssä.

Moderator

Annika Damström

UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMIEN TUOTTAJA JA JUONTAJA

Uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittaja ja juontaja Annika Damström on varsinaisen työnsä ohella juontanut lukuisia asiantuntijatapahtumia, moderoinut paneelikeskusteluja ja vaalipaneeleja, ja toiminut non-profit tapahtumien vetäjänä.

Suuren yleisön tietoisuuteen Annika tuli Ylen Aamu-tv:n juontajana. Aamu-tv:stä matka jatkui A-studioon, joka on nyt hänen kotitoimituksensa.

Berggren Future Forum 3.10.2018

Berggren Future Forum on kutsuvierasseminaari,
joka kokosi jo toista kertaa yhteen Suomen tärkeimmät
teknologia- ja IPR-alan visionäärit ja päätöksentekijät.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla tapahtumistamme.