<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=439801&amp;fmt=gif">

INFLUENSSERIT BRÄNDILÄHETTILÄINÄ – NÄIN ONNISTUT VAIKUTTAJA-MARKKINOINNISSA

6.2.2019 | Berggren Legal Aamiaisseminaari, Helsinki

Näin onnistut vaikuttajamarkkinoinnissa -aamiaisseminaari 6.2.2019

Snapchat, Instagram, Youtube, podcast... Sosiaalisen median alustat ovat influenssereiden valtakuntaa. Vaikuttajamarkkinoinnin avulla saadaan parhaassa tapauksessa kohdennettua markkinointi tehokkaasti halutulle kohderyhmälle. Markkinointilainsäädännön huomioonottaminen uusilla some-alustoilla voi kuitenkin olla haastavaa. Miten yhteistyöstä tulee ilmoittaa? Onko tuotesijoittelu sallittua vai onko kyse kielletystä piilomainonnasta? Voiko vaikuttaja markkinoida mitä tahansa tuotetta tai palvelua ja millaisia rajoituksia eri toimialoihin liittyy? Pitääkö alaikäiset huomioida vaikuttajamarkkinoinnissa, vaikka he eivät kuuluisikaan brändin – tai vaikuttajan – kohderyhmään?

Hedelmällinen vaikuttajayhteistyö rakentuu luottamuksesta, ja toimiva ”brand fit” on olennainen edellytys uskottavalle kampanjalle. Mistä vaikuttajan kanssa voidaan ja tulee sopia? Miten ennakoit ja hallinnoit yhteistyöhön liittyviä riskejä sopimusten avulla?

Berggren Legalin juristit Irene Hallikainen ja Marianne Hollands käyvät tässä aamiaisseminaarissa läpi vaikuttajamarkkinoinnin pelisääntöjä havainnollisten tapausesimerkkien kautta. Lisäksi kuulemme Asennemedian ammattilaisten kokemuksia vaikuttajamarkkinoinnin toimivuudesta. Tule kuulemaan ja vaikuttumaan!

 
 

BERGGREN LEGAL - JURIDIIKAN AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI