Webinaari

 

Osa 2: 10 vinkkiä muotoilun suojaamiseen Kiinassa

 

Aihe: 10 vinkkiä muotoilun suojaamiseen Kiinassa

Puhuja: Hannu Halmetoja

Agenda:

Tässä 3-osaisessa webinaarisarjassa käymme monipuolisesti ja käytännön vinkkien avulla läpi ajankohtaisia IP asioita Kiinasta. Puhujina sarjassa toimivat kokeneet tavaramerkki- ja mallioikeusasiantuntijamme Paula Sailas ja Hannu Halmetoja sekä Kiina-asiantuntijamme eurooppapatenttiasiamies Fu-Chia Aspelin.


Tule kuulemaan vinkit miten ottaa IP asiat haltuun Kiinassa! Tämä on sarjan toinen osa  ja kolmas osa 10 tips for patenting in China järjestetään tiistaina 29.9. puhujana, Fu-Chia Aspelin

Webinaarissa kerromme:

  • Kuinka valita oikea suojan esittämistapa?

  • Mallisuoja ja sen mahdollisuudet

  • Oikeudelliset keinot

  • Verkkokaupassa tapahtuviin loukkauksiin puuttuminen

Sarjan ensimmäisen osan nauhoitteen "Kiinan kansallinen IP strategia ja kokemuksia litigoinnista Kiinassa" voit ladata täältä.

Webinaari on maksuton.

Hannu Halmetojalla on yli 20 vuoden kokemus IPR-lakimiehenä. Hannu on perehtynyt erityisesti tavaramerkki- ja mallioikeusjuridiikkaan sekä hoitanut asiakkaillemme IPR-suojauksia kansainvälisesti. Asiantuntemuksellaan Hannu luo edellytykset sekä vahvaan brändinrakentamiseen että asiakkaidemme uuden muotoilun ja designin suojaamiseen mallioikeuksilla. Hannu toteuttaa brändinrakentamisen edellytyksenä tavaramerkkien ja muotoilun suojaamisen, konsultoi tavaramerkkien ja mallisuojien valintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa sekä puolustaa asiakkaidemme IPR-oikeuksia.

Lisätietoja webinaarista: anu.flink@berggren.fi 

Tilaa tallenne