Webinaari

Ajankohtaista tietosuojassa osa 1

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

5.5.2020

Aika: 5.5.2020 klo 9.00 - 10.00

Puhuja: Suvi Julin

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi ovat toimenpiteitä, jotka vaikuttavat mahdollisesti voimakkaasti yksilön oikeuksiin. Tietosuojawebinaarisarjan ensimmäisessä osassa perehdymme erityiskysymyksenä automaattisen päätöksenteon ja profiloinnin henkilötietojen käsittelyä koskeviin vaatimuksiin ja niitä koskevaan ajankohtaiseen käytäntöön mm. seuraavien kysymysten kautta:

  • Mitä on automaattinen päätöksenteko?
  • Mitä on profilointi?
  • Mitä ne edellyttävät tietosuojakäytännöiltä?

Puhuja Suvi Julinilla on laaja-alainen kokemus immateriaali- ja teknologiaoikeudesta. Suvi neuvoo asiakkaitamme erityisesti IPR-riita- ja hakemusasioissa niin tavaramerkkien, mallien kuin patenttien osalta, tekijänoikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimus-, työsuhdekeksintö- ja tietosuoja-asioissa. Suvi on erikoistunut erilaisiin kaupallisiin sopimuksiin, kuten ICT- ja lisenssisopimuksiin, hallinnollisiin menettelyihin ja riita-asioihin sekä tuotteiden ja palveluiden kaupallistamiseen ja kansainvälistymiseen liittyviin strategisiin kysymyksiin.

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu myös osiin 2 .Kasvojen tunnistus ja muu biometrinen data ja 3. Sanktiot ja viimeaikaiset ratkaisut.

Lisätietoja webinaarista: anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!