Webinaari

Kuinka valmistautua yhtenäis­patentti­järjestelmän käyttöön­ottoon?

 

Aika: Torstai 8.12.2022 klo 9.00-10.00

Paikka: Virtuaalitapahtuma - tule mukaan mistä tahansa!

Nyt, kun yhdistetyn patenttituomioistuimen (UPC) suunnitelluksi aloituspäiväksi on virallisesti ilmoitettu 1. huhtikuuta 2023 (tämä ei ole aprillipila, lupaamme sen!), UPC:n ns. Sunrise Period -jakson odotetaan alkavan 1. tammikuuta 2023. Tällöin on mm. mahdollista rajata jo aiemminkin myönnetyt eurooppapatentit UPC:n toimivallan ulkopuolelle (ns. opt.out) ja aloittaa yhtenäispatenttihakemusten jättäminen Euroopan patenttivirastolle. 

Tässä webinaarissa kerromme ajantasaista tietoa uuden järjestelmän odotetusta aikataulusta ja keskustelemme siitä, miten uuteen järjestelmään voidaan ja pitäisi valmistautua. Käymme läpi mm. uuden järjestelmän käytännön seikkoja ja siirtymäsäännöksiä, jotka tulevat voimaan lähikuukausina, kuten esimerkiksi kuinka  Sunrise Period- jakson aikana voidaan myöntöön tulevien eurooppapatenttien osalta varmistaa, että niille saadaan yhtenäispatentti ja miten jo myönnetyt eurooppapatentit voidaan rajata UPC:n toimivallan ulkopuolelle.

Webinaari sopii kaikille Berggrenin kanssa eurooppapatenttiasioissa työskenteleville, esimerkiksi in-house IPR managereille, jotka tuntevat jo uuden järjestelmän perusteet ja jotka haluavat tietää lisää uuden järjestelmän käytännön vaikutuksista

Asiantuntijoina tässä webinaarissa toimivat Suvi Julin ja Antti Leinonen.


Tämä webinaari pidetään suomeksi. If you are interested in this topic in English, we are hosting an English-language webinar on December 7. Read more from here.

Webinaari on maksuton.

Lisätietoja webinaarista: anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu mukaan!