Webinaari

Yhtenäis­patentti & yhdistetty patentti­tuomio­istuin

 

Aika: Perjantaina 2.6.2023 klo 9.00-10.00

Paikka: Virtuaalinen

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariimme, jossa tarkastelemme miltä eurooppalainen patenttijärjestelmä näyttää sen jälkeen, kun sopimus yhdistetystä patenttituomioistuimesta on astunut voimaan 1. kesäkuuta. Webinaarissa puhumme yhtenäispatenteista, opt-out-mahdollisuudesta sekä muista merkittävistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa eurooppapatentteja ja eurooppapatenttihakemuksia koskeviin valintoihin. Käymme läpi myös muita patentinhakuprosessin kannalta merkityksellisiä muutoksia.

Tämän webinaarin asiantuntijana toimii eurooppapatenttiasiamies Antti Leinonen. Antti on kokenut patenttihakemusten laatija ja uutuustutkimusten tekijä ja hoitaa patenttiasioita ennakkouutuustutkimuksista aina väitteisiin ja valituksiin asti. Antilla on kokemusta myös patentinhaltijan menetettyjen oikeuksien palauttamisesta.

Tämä webinaari pidetään suomeksi. If you are interested in this topic in English, we are hosting an English-language webinar on June 1. Read more from here.

Ilmoittaudu jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella.  Saat henkilökohtaisen linkin ennen tapahtumaa. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Lisätietoja webinaarista: anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu webinaariin