Tervetuloa osallistumaan webinaarisarjaamme, joka valaisee ohjelmistojen patentoinnin maailmaa ja niiden immateriaalioikeuksien suojelemista. Luvassa on kolme informatiivista ja asiantuntevaa webinaaria, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen ohjelmistojen patentointiin, case-esimerkkejä sekä syventävän näkökulman ohjelmistojen suojaamiseen ja puolustamiseen.
Osa 1 - Ohjelmistojen patentointi yleisesti
Marjut Latulla on laaja kokemus tietotekniikan alan patentoinnista, erityisesti USA:ssa ja Euroopassa. Hän hallitsee monipuolisesti tuotekehitykseen ja tuotteistamiseen liittyvät IPR-näkökulmat, patentointiprosessit, IPR:ien hyödyntämiseen liittyvät näkökulmat sekä IPR-strategiat. Hän avustaa myös loukkaustapauksissa ja laatii erilaisia arviointeja patentointipäätösten tueksi.
Osa 2 - Case-esimerkkejä ohjelmistojen patentoinnista
Jussi Nervola avustaa asiakkaitamme patentteihin ja patentointiin liittyvissä asioissa. Jussi on erikoistunut sähkötekniikan, tietoliikennetekniikan, elektroniikan, ohjelmistoalan ja terveysteknologian keksintöjen suojaamiseen. Hänellä on myös paljon kokemusta asiakkaiden avustamisessa eri patentointiprosessin vaiheissa ja keksintöjen tunnistamisessa.
Osa 3 - Syventävä näkökulma ohjelmistojen suojaamiseen ja puolustamiseen
Suvi Julinilla on laaja-alainen kokemus immateriaali- ja teknologiaoikeudesta. Suvi neuvoo asiakkaitamme erityisesti IPR-riita- ja hakemusasioissa niin tavaramerkkien, mallien kuin patenttien osalta, tekijänoikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimus-, työsuhdekeksintö- ja tietosuoja-asioissa. Suvi on erikoistunut erilaisiin kaupallisiin sopimuksiin, kuten ICT- ja lisenssisopimuksiin, hallinnollisiin menettelyihin ja riita-asioihin sekä tuotteiden ja palveluiden kaupallistamiseen ja kansainvälistymiseen liittyviin strategisiin kysymyksiin.
Liity mukaan näihin informatiivisiin webinaareihin, joissa asiantuntijamme valottavat ohjelmistojen patentoinnin ja immateriaalioikeuksien maailmaa tarjoamalla syvällistä tietoa ja näkemyksiä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi oppimaan ja osallistumaan keskusteluun kanssamme!
Webinaarit ovat maksuttomia.
Lisätietoja voi tarvittaessa pyytää osoitteesta: anu.flink@berggren.fi