Webinaari

 

Osa 1: Kiinan kansallinen IP strategia ja kokemuksia litigoinnista Kiinassa

 

Aihe: Kiinan kansallinen IP strategia ja kokemuksia litigoinnista Kiinassa

Puhuja: Paula Sailas

Aika: tiistai 1.9.2020 klo 9.00

Agenda:

Tässä 3-osaisessa webinaarisarjassa käymme monipuolisesti ja käytännön vinkkien avulla läpi ajankohtaisia IP asioita Kiinasta. Puhujina sarjassa toimivat kokeneet tavaramerkki- ja mallioikeusasiantuntijamme Paula Sailas ja Hannu Halmetoja sekä Kiina-asiantuntijamme eurooppapatenttiasiamies Fu-Chia Aspelin.


Tule kuulemaan vinkit miten ottaa IP asiat haltuun Kiinassa! Tämä on sarjan ensimmäinen osa, toinen osa 10 vinkkiä muotoilun suojaamiseen Kiinassa järjestetään tiistaina 15.9., puhujana Hannu Halmetoja ja kolmas osa 10 tips for patenting in China tiistaina 29.9. puhujana, Fu-Chia Aspelin

Webinaarissa kerromme:

  • Kiinan IPR kehitys
  • Merkinhaltijan best practices Kiinassa
  • Miten taklata bad faith hakemukset?
  • Muuta huomioitavaa

Webinaari on maksuton.


Paulalla Sailaksella on 20 vuoden kokemus monipuolisista IPR-lakimiehen tehtävistä, erityisesti tavaramerkki- ja verkkotunnusasioiden hoitamisesta maailmanlaajuisesti. Hän avustaa asiakkaitamme kaikissa tavaramerkin elinkaaren vaiheissa aina merkin valintaprosessista oikeuksien puolustamiseen saakka.

Paulalla on kokemusta tavaramerkkiriitojen ratkaisemisesta sekä sovinnollisesti että oikeudenkäynnein kaikissa asteissa Kiinassa. Paulan työhön kuuluvat myös vaativa IPR-sopimuksiin liittyvä konsultointi ja tekijänoikeudelliset kysymykset.

Lisätietoja webinaarista antaa anu.flink@berggren.fi 

Ilmoittaudu webinaariin