Skip to main content
Berggren | Paula Sailas

Helsinki

+358 10 227 2228

+358 40 521 1767

Paula Sailas

Ota yhteyttä

Paula Sailas

Osakas Alalla vuodesta 2000

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Paula on tehnyt yli 20 vuotta lakimiehen töitä immateriaalioikeuksien parissa. Hän avustaa asiakkaitamme kaikissa tavaramerkkien ja verkkotunnusten elinkaarien vaiheissa aina merkkien valintaprosesseista oikeuksien puolustamiseen saakka. Paulalla on runsaasti kokemusta riita-asioiden ratkaisemisesta sekä sovinnollisesti että oikeudenkäynneissä. Paulan työhön kuuluvat myös vaativa IPR-sopimuksiin, markkinointiin ja kuluttajansuojaan liittyvä konsultointi ja tekijänoikeudelliset kysymykset.

Asiakkaat ovat luonnehtineet Paulaa persoonalliseksi, helposti lähestyttäväksi, asiakaslähtöiseksi ja monipuoliseksi lakimieheksi. Paulan ammattitaito on noteerattu myös kansainvälisissä asiantuntijalistauksissa, mm. Managing IP julkaisu nosti Paulan esiin vuoden 2022 ”Top 250 Women in IP” listalla. Paula on aktiivisesti mukana useiden IPR-alan järjestöjen toiminnassa, ja hän on esiintynyt useissa alaan liittyvissä julkaisuissa sekä osallistunut tapahtumiin sekä Suomessa että ulkomailla. Paula on ollut mukana kansainvälisten järjestöjen kuten INTA:n ja FICPI:n komiteoiden toiminnassa yli kymmenen vuoden ajan. Hänet valittiin FICPI:n jäsenkomission presidentiksi kaudelle 2022–2025. Paula on myös etiikkakomitean, nimitysvaliokunnan ja CET1 eli tavaramerkkityöryhmän jäsen.

Palvelut

Tavaramerkin suojaaminen, Domain-palvelut, Teollis- ja tekijänoikeudet, IPR lisensointi, Loukkausanalyysit, IPR-strategia, IPR-portfolion johtaminen ja analysointi, Toiminnanvapausselvitys (FTO), IP Due Diligence, IPR-loukkaukset, Riita-asiat, Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa, Tuoteväärennökset, Mainonta- ja markkinointioikeus, Sopimukset, Tavaramerkin uutuustutkimukset, BERGGREN BRANDS & DESIGNS, BERGGREN LEGAL

Koulutus

Varatuomari, BBA, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Erikoisala

Lakiasiat, tavaramerkit, tekijänoikeudet, verkkotunnukset, sopimukset, riidat ja oikeudenkäynnit

Kielet

Englanti, Suomi

Avustavat spesialistit