BERGGREN INTERNATIO­NAL

Global business development

Asiakkaiden palvelemiseksi entistäkin paremmin Berggren on nyt perustanut Global Business Development (GBD) -tiimin, jossa on kansainvälisesti kokeneita ammattilaisia ja jotka ovat perehtyneet IP-asioihin maailmanlaajuisesti. Tunnistaessaan, että on tärkeää sovittaa yritysten IP-strategiat niiden liiketoiminnan yleisiin tavoitteisiin, Berggrenin GBD-tiimi on muodostanut laadukkaan ja kustannustehokkaan IP-asiamiestoimistoverkoston, joka kattaa koko maailman ja erityisesti avainasemassa olevat teollisoikeusmaat, kuten Kiinan, Etelä-Korean, Japanin, Venäjän ja Yhdysvallat.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Berggrenin Global Business Development -tiimiin osoitteessa internationaldesk@berggren.fi

Erityisesti Yhdysvaltoja varten Berggren on perustanut ammattilaistiimin suur- New Yorkin metroalueelle käteväksi yhteyspisteeksi amerikkalaisille yrityksille ja lakiasiaintoimistoille, jotka tarvitsevat apua teollisoikeusasioissa Euroopassa. Vastaavasti Berggren voi auttaa eurooppalaisia ja aasialaisia asiakkaita, jotka tarvitsevat apua Yhdysvalloissa, luotettavalla verkostolla US-asiamiestoimistoja, jotka ovat erikoistuneet eri oikeuskäytännön aloihin ja eri liiketoimintasektoreihin.

Lisätietoja USA:n toiminnoistamme saat ottamalla yhteyttä Yhdysvaltain tiimiimme tai sähköpostiosoitteeseen internationaldesk@berggren.fi

Ota yhteyttä

Alderson_1000x1000

Robert

Alderson

Massaro_1000x1000

Mariella

Massaro

Sakari-Varila

Sakari

Värilä

Berggren LLP USA

Berggren LLP on patenttiasioiden hoitoon liittyviin palveluihin erikoistunut lakiasiaintoimisto. Berggren-konserniin kuuluvana yhtiönä tarjoamme palveluita laadukkaaseen Berggren-tapaan.

Meillä on asiakkaita kaikkialta maailmasta, joten olemme tottuneet neuvottelemaan myös Skypen tai videon välityksellä.

Meillä on pitkäaikainen kokemus patenttien hoidosta. Asiamiehillämme ja käsittelijöillämme on asiantuntemusta ja ylemmät korkeakoulututkinnot eri tieteenaloilta, mukaan lukien kemia, biologia, mekaniikka sekä sähkö- ja tietokonetekniikka. Voimme auttaa teitä patenttikäsittelyn kaikissa vaiheissa alustavista neuvotteluista ja patenttien uutuustutkimuksista hakemuksen laatimiseen ja käsittelyyn. Toimimme myös läheisessä yhteistyössä koko maailman kattavan patenttialan ammattilaisverkostomme kanssa auttaaksemme teitä saamaan patenttisuojaa Yhdysvaltain ulkopuolella.

Esimerkkejä asiakkaillemme tarjoamistamme palveluista ovat:

  • Patenttien uutuustutkimukset
  • US-patentti- ja mallisuojahakemusten laatiminen ja käsittely
  • PCT-hakemukset ja PCT-hakemuksien kansalliset vaiheet USA:ssa
  • Valitukset, hakemusten ottaminen uudelleen tutkittaviksi, virheellisten patenttien sijaan myönnettävät uudet patentit, kolmannen osapuolen esittämät lausumat sekä patenttien käsittelyt myöntämisen jälkeen
  • Menettelyihin liittyvä konsultointi

Lataa esittely Berggren-USA tiimistä täältä.

Ota yhteyttä

Somersalo_1000x1000

Susanne

Somersalo

Lee_1000x1000

Sangkyung

Lee

Sumer_1000x1000

Eren

Sumer

Sijainti

Berggren LLP, Hoboken, USA

221 River Street, 9th floor
Hoboken, NJ 07030
USA

Phone: +1 (973) 353 8402
Mobile: +1 (973) 622 8160
Email: firstname.lastname [at] berggren-usa [dot] com

Enriching the world of ideas ™

Enriching the world of ideas ™. This is the goal of all services at Berggren. Our mission is to create opportunities for our clients to succeed.

The Berggren expertise is always business-oriented and tailored to your company's needs. You will be served by specialists who know the special features of your technology and the industry.

Contact us!