IPR LISENSOINTI

Hoidamme kokemuksella kaikki lisensointiin liittyvät toimenpiteet. 

IPR Lisensointi

Onnistuneen patenttilisensoinnin edellytys on lisensoivan yrityksen ymmärrys lisensoitavan patentin tai patenttiportfolion lisensointimahdollisuuksista, laadusta ja potentiaalista.

Hyvin laadittu lisenssisopimus varmistaa lisensoinnin pitkän tähtäimen onnistumisen. Sopimus määrittelee lisenssinhaltijan ja lisenssinsaajan oikeudet muodostaen terveen pohjan molempien liiketoimintahyödyille.

Hoidamme kokemuksella kaikki lisensointiin liittyvät toimenpiteet. Prosessiin osallistuu yleensä kokeneet IPR Business asiantuntijamme, teknologiaa ymmärtävät patenttiasiantuntijamme ja IPR -lakimiehemme.

Hyödyt:

  • Lisätuloa yritykselle
  • Maksimaalinen hyöty IPR-investoinneille
  • Tietoa portfolion johtamiseen ja päätöksiin
  • Patenttien, tavaramerkkien ja mallioikeuksien laadun ymmärtäminen
 
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!