Loukkausanalyysit

Analysoimme suojapiirin ja vertaamme tuotteiden piirteitä mahdollisen loukkauksen selvittämiseksi. Patenttien loukkausanalyysissa selviää patenttien osuvuus markkinoilla

Loukkausanalyysit

Analysoimme suojapiirin ja vertaamme tuotteiden piirteitä mahdollisen loukkauksen selvittämiseksi. Patenttien loukkausanalyysissa selviää patenttien osuvuus markkinoilla olevia toimijoita ja teknologiaa/tuotteita vastaan, jolloin yritys voi arvioida ja päättää kuinka patenttia hyödynnetään loukkaavia toimijoita vastaan.

Hyödyt:

  • Omien oikeuksien asianmukainen ja aktiivinen valvonta
  • Oman IPR:n vahvuuden ja arvon ymmärtäminen
  • Toimenpiteet riskien minimoimiseksi
  • Mahdollinen faktapohjainen neuvottelu kilpailijan kanssa
 
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!