Skip to main content

Pirta Tiiro

Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

FM

Pirta Tiiro

Pirta on laaja-alaisen IPR- kokemuksen omaava asiamies, jonka erityisalueisiin kuuluvat lääkealan ja elintarviketeollisuuden sovellukset. Hän avustaa asiakkaitaan keksintöjen suojaamisessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja tekee lisäksi uutuus- ja patentoitavuus-tutkimuksia sekä toiminnanvapaus- ja suojapiiriselvityksiä. Hän hoitaa myös lääke- ja kasvinsuojeluaineiden lisäsuojatodistuksiin liittyviä toimeksiantoja.

Pirta osallistuu myös patentteihin liittyvien riita-asioiden hoitoon ja toimii asiantuntijana loukkaus- ja mitätöintioikeudenkäynneissä. Hän on syventänyt patenttioikeudellista osaamistaan Université Strasbourg III –yliopiston koulutuksessa ja hänellä on pätevyys toimia yhdistetyssä patentti-tuomioistuimessa.

Hän avustaa asiakkaitamme myös IPR-omaisuuden tehokkaassa hyödyntämisessä ja IPR-strategian laadinnassa.

Pirta on työskennellyt alalla vuodesta 1990 alkaen ja ennen siirtymistään Berggrenille vuonna 2017 toiminut suomalaisen lääkeyrityksen patentti-insinöörinä, kansainvälisen elintarvikealan yrityksen patenttiasiantuntijana sekä patenttiasiamiehenä suomalaisessa asiamiestoimistossa.


KIELITAITO: 
suomi, englanti

ALALLA VUODESTA:

1990

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Biokemia, biotekniikka, orgaaninen kemia, lääke- ja elintarviketeollisuus, diagnostiikka, lisäsuojatodistukset, patentin mitätöinti- ja loukkausasiat

Palvelut

#Loukkausanalyysit  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Uutuustutkimus  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä