Skip to main content

Iso-Britannia

Autamme asiakkaitamme saamaan patentteja Isossa-Britanniassa sekä Euroopan patenttiviraston kautta että jättämällä hakemuksia suoraan Yhdistyneen kuningaskunnan teollisoikeusvirastoon.

Yhdistyneen kuningaskunnan teollisoikeusvirasto on myös Suomessa toimiville hakijoille houkutteleva vaihtoehto, sillä sen virastomaksut ovat suhteellisen pienet, patentoitavuustutkimus on korkeatasoinen, ja se tarjoaa mahdollisuuden saada suojaa nopeasti yhdessä Euroopan merkittävimmistä markkinoista.

Yhdistyneen kuningaskunnan teollisoikeusvirastoon jätettävien patenttihakemusten valmistelun ja hakemusten jättämisen lisäksi autamme asiakkaitamme myös muissa Iso-Britanniaan liittyvissä patenttiasioissa, jotka vaativat paikallista asiantuntemusta. Näitä ovat mm.

  • lausuntojen valmistelu patentinloukkauksista ja patenttien pätevyydestä Iso-Britannian osalta,
  • huolellisuuteen ja asianmukaisuuteen (due diligence) sekä toimintavapauteen (freedom to operate) liittyvät selvitykset yrityksille, jotka suunnittelevat tuloa Iso-Britannian markkinoille,
  • kolmansien osapuolten huomautuksien valmistelu ja toimittaminen kilpailijoiden Iso-Britannian patenttihakemuksiin,
  • neuvonta Iso-Britannian patenttilainsäädännön soveltamisessa, esimerkiksi perusteettomien uhkauksien välttämiseksi.

Berggrenin asiamies Ison-Britannian asioissa on oma Isossa-Britanniassa pätevöitynyt patenttiasiamiehemme Michael Nielsen. Michael on Ison-Britannian patenttiasiamiesyhdistyksen (Chartered Institute of Patent Attorneys) jäsen, ja hän toimii Ison-Britannian patenttiasiamiesten virallisen sääntelyelimen IPReg alaisuudessa.

Michael Nielsen

Eurooppapatenttiasiamies, European Patent Litigator

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä