Skip to main content

Italia

Berggrenin Italy Desk tarjoaa yhden luukun neuvontapalvelun hyödyt asiakkaillemme, jotka toimivat aktiivisesti Italian markkinoilla. Italy Deskissä asiakkaitamme palvelee Berggrenin oma Italian-asiantuntija Mariella Massaro, jolla on 15 vuoden aiempi kokemus IPR-lakimiehenä Italiassa. Mariella on hoitanut sekä liiketoiminta- että oikeudenkäyntiasioita monenlaisille yrityksille huipputeknologiayrityksistä ikonisiin suunnittelu- ja muotialan yrityksiin.

Italy Desk vastaa asiakkaidemme tarpeisiin immateriaalioikeuksiin, kaupallisiin sopimuksiin, yhtiöoikeuteen ja tietosuojaan liittyvissä asioissa. Käytämme valikoituja paikallisia asiantuntijoita ja asiamiehiä, joista valitsemme sen, jonka asiantuntemus vastaa parhaiten kunkin projektin vaatimuksia.

Yhteistyössä Berggrenin International Client Relations -tiimin kanssa Italy Desk auttaa myös italialaisia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan toimintaansa Pohjoismaihin hyödyntääkseen sen dynaamista ja vankkaa innovaatioekosysteemiä.

Italy Desk -asiantuntijamme Mariella Massaro osallistuu säännöllisesti suuriin yritys- ja IPR-konferensseihin Italiassa ja ulkomailla, ja hän pitää usein puheita ja kirjoittaa julkaisuja innovaatioista ja immateriaalioikeuksista.

Mariella Massaro

Certified Licensing Professional, IP Strategist, International Client Relations

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä