Tavaramerkin suojaaminen

Brändi on kaikkea sitä, mitä yrityksesi tekee, joten brändin suojaamiseen kannattaa panostaa ja se pitää suojata oikein. Brändejä suojataan pääsääntöisesti tavaramerkkirekisteröinneillä. Suojaamista voidaan vahvistaa myös mallioikeuksien avulla.

Liiketoiminnan kasvaessa ja eritoten kansainvälistymisen kynnyksellä on tärkeää huolehtia brändin ja designin suojaus kuntoon, jottei yrityksesi ainutlaatuisuustekijöitä kopioida. Tavaramerkki on yritykselle strateginen työkalu, sitä oikein hyödyntämällä varmistat yrityksesi menestymisen.

Autamme brändin rakentamisessa ja ymmärrämme kansainväliseen brändin rakentamiseen liittyvät riskit ja haasteet. Lakimiehemme hoitavat ammattitaidolla puolestasi brändin suojaamisen tavaramerkki- ja mallioikeusrekisteröinneillä kansainvälisesti liiketoimintasi edellyttämällä laajuudella. Huolehdimme ammattitaidolla myös saatujen arvokkaiden rekisteröintien ylläpidosta.  

Kattavien tavaramerkkien suojaamiseen ja puolustukseen liittyvien palveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme muun muassa tavaramerkin käyttönäyttö-workshopin, jossa muun muassa ohjeistamme oikeanlaisen käyttönäytön dokumentoinnissa ja neuvomme myös tavaramerkin oikeanlaisessa käytössä. Palveluihimme kuuluvat myös muut esimerkiksi tavaramerkkeihin liittyvät asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät koulutukset.

Varaa aika kalenteristani

 

Ota yhteyttä

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!