Skip to main content

Domain-palvelumme

Tarjoamme kokonaisvaltaista domain-salkun ylläpitoa, joka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Toiminimen tai brändin mukainen verkkotunnus, joka näkyy kotisivuillasi, verkkokaupassasi ja sähköpostiosoitteissasi, ei ainoastaan luo yhtenäistä ja ammattimaista kuvaa yrityksestäsi, vaan tarjoaa myös useita asiakashyötyjä markkinoinnin tehostamiseen.

 

Miksi valita Berggren?

Berggrenin domain-palvelut eivät ainoastaan tarjoa valmiita ratkaisuja verkkotunnusten rekisteröintiin, vaan myös huolehtivat teknisestä hallinnasta ja ylläpidosta haluamallesi ajanjaksolle. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä liiketoimintaasi, kun samalla varmistamme, että verkkotunnuksesi ovat aina kunnossa ja valmiina vahvistamaan yrityksesi läsnäoloa verkossa.

Sarina Sandberg

Domain-konsultti

Palvelumme

Berggren_toimistokuvat2023_1920x1080px–45

 

Domain-palvelut

Ovatko yrityksenne tärkeät verkossa käytössä olevat tunnukset suojattu?

Berggrenin domain-tiimi tarjoaa yrityksellesi ratkaisut kaikkiin verkkotunnusten hallintaan ja hyödyntämiseen liittyviin tilanteisiin.  

Asiantuntijamme määrittävät kanssasi juuri yrityksellesi sopivan toimintamallin verkkotunnusten hyödyntämisessä liiketoiminnassasi.

Valitsemalla Berggrenin kumppaniksesi verkkotunnusten hallinnasta ja hyödyntämisestä tulee tärkeä osa yrityksen arvokasta brändikokonaisuutta ja liiketoimintaa.

Palvelupakettimme

  • Domain 1 vuosi 
  • Domain 3 vuotta 
  • Domain 5 vuotta 

Palvelupaketit pitävät sisällään verkkotunnuksen rekisteröinnin tai uudistuksen, DNS-määrittelyn palvelun alkaessa, sekä tekniset nimipalvelut domain-ohjauksen koko sopimusjaksolle. Lisäksi veloitetaan päätekohtainen rekisteröinti-/uudistusmaksu. Asiakkaan käytössä on hallintapaneeli nimipalveluiden hallintaan.

Tutustu hinnastoon tästä

Domain-konsultointi

Hyvin hoidettu domain-salkku on tehokas ja sen domainit vastaavat strategiaasi. Kun haluat optimoida domain-salkkusi, käytössäsi on kokenut tiimimme.

Lakimiehemme ja konsulttimme opastavat esimerkiksi domaineihin liittyviin sopimuksiin, lakipalveluihin ja osto- ja myyntipalveluihin liittyen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikissa aineetonta omaisuuttasi koskevissa asioissa.

Konsultointipalvelumme:

  • Tutkimus- ja valvontapalvelut
  • Domain-strategian laatiminen
  • Domain-sopimukset
  • Riita-asiat- ja lakipalvelut
  • Domain-riitautukset
  • Domainien osto ja myynti

Domain-tiimimme

Sarina Sandberg

Domain-konsultti

Paula Sailas

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Markku Szymczak

EU-mallioikeusasiamies, domain-konsultti

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan sinua!

Ota yhteyttä