Domain-palvelut 

Tarjoamme domain-salkun kokonaisvaltaista ylläpitoa.

Domain-palvelumme

Kotisivuilla, verkkokaupassa ja sähköpostiosoitteissa näkyvä toiminimen tai brändin mukainen domain antaa yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksen toiminnasta ja tehostaa markkinointia.

Berggrenin domain-palvelut tarjoaa yrityksellesi valmiit ratkaisut kaikkien erityyppisten verkkotunnusten rekisteröintiin, tekniseen hallintaan ja ylläpitoon halutulle ajanjaksolle. 

Tarjoamme valmiit ratkaisut

Domain-palvelut

Ovatko yrityksenne tärkeät verkossa käytössä olevat tunnukset suojattu?

Berggrenin domain-tiimi tarjoaa yrityksellesi ratkaisut kaikkiin verkkotunnusten hallintaan ja hyödyntämiseen liittyviin tilanteisiin.  

Asiantuntijamme määrittävät kanssasi juuri yrityksellesi sopivan toimintamallin verkkotunnusten hyödyntämisessä liiketoiminnassasi.

Valitsemalla Berggrenin kumppaniksesi verkkotunnusten hallinnasta ja hyödyntämisestä tulee tärkeä osa yrityksen arvokasta brändikokonaisuutta ja liiketoimintaa.

Palvelupakettimme

  • Domain 1 vuosi 
  • Domain 3 vuotta 
  • Domain 5 vuotta 

Palvelupaketit pitävät sisällään verkkotunnuksen rekisteröinnin tai uudistuksen, DNS-määrittelyn palvelun alkaessa, sekä tekniset nimipalvelut domain-ohjauksen koko sopimusjaksolle. Lisäksi veloitetaan päätekohtainen rekisteröinti-/uudistusmaksu. Asiakkaan käytössä on hallintapaneeli nimipalveluiden hallintaan.

Tutustu hinnastoon tästä. Domain-palveluiden käyttöehdot löydät täältä.

Domain-konsultointi

Hyvin hoidettu domain-salkku on tehokas ja sen domainit vastaavat strategiaasi. Kun haluat optimoida domain-salkkusi, käytössäsi on kokenut tiimimme.

Lakimiehemme ja konsulttimme opastavat esimerkiksi domaineihin liittyviin sopimuksiin, lakipalveluihin ja osto- ja myyntipalveluihin liittyen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikissa aineetonta omaisuuttasi koskevissa asioissa.


Konsultointipalvelumme

  • Tutkimus- ja valvontapalvelut
  • Domain-strategian laatiminen
  • Domain-sopimukset
  • Riita-asiat- ja lakipalvelut
  • Domain-riitautukset
  • Domainien osto ja myynti

Ota yhteyttä

sarina_lehto

Sarina

Lehto

Paula-Sailas

Paula

Sailas

paula_hanninen_kasvokuva-1

Paula

Hänninen

Ajankohtaista

9

Lokakuu

Varo verkkotunnushuijareita!

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin mukaan hiljattain on tullut ilmi tapauksia, joissa suomalaisten .fi-verkkotunnusten käyttäjille on lähetetty aiheettomia laskuja. Lue blogistamme kuinka välttyä näiltä huijauksilta?

11

kesäkuu

Uusi brändisi on rahanarvoinen - myös kalastelijoille

Tarjoamme kaikille Berggrenin asiakkaille EU-tavaramerkkihakemuksen yhteydessä tavaramerkin kanssa identtisen .eu-verkkotunnusrekisteröinnin vuodeksi veloituksetta.

25

Maaliskuu

Vinkkejä yrityksesi domain-salkun kevätsiivoukseen

Blogissamme hyviä vinkkejä domain-salkun siivousta ja hallintaa varten.

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!