Muotoilun suojaaminen ja puolustaminen

Palvelumme

Tuotteen uusi ja yksilöllinen muotoilu eli design on tehokas keino erottautua markkinoilla ja rakentaa liiketoiminnallista menestystä. Mallisuojan rekisteröinti on kustannustehokas keino suojata uutta muotoilua. Suojaamisella varmistat, että voit liiketoiminnallisesti hyödyntää suunnittelutyösi tuloksia kansallisesti ja kansainvälisesti ja puuttua mahdollisiin loukkauksiin. Muistathan, että uutta muotoilua ei kannata julkistaa ennen kuin on pohdittu muotoilun suojaamisen mahdollisuudet.

Kokeneet EU-mallioikeusasiamiehemme ja IPR-lakimiehemme auttavat hahmottamaan tuotteesi uuden muotoilun suojaamisen mahdollisuudet ja sen, miten muotoilua olisi paras suojata, jotta tuotteesi saa asianmukaista suojaa. Näin voit varmistaa muotoilusta saatavat maksimihyödyt. Jos muotoiluasi kopioidaan, hoidamme ammattitaidolla myös loukkausarviot ja muotoilusi puolustamisen.

Arvio mallioikeuden rekisteröinnille

Tarjoamme sinulle 24/7 mahdollisuuden arvioida EU:n laajuisen  yhteisömallioikeusrekisteröinnin kustannuksia.

eBerggren™ -laskurissa tekemäsi hinta-arvion jälkeen sinulla on mahdollisuus pyytää tarkempi kustannuslaskelma. Asiantuntijamme määrittävät nykyistä ja suunniteltua liiketoimintaasi vastaavan suojan tarpeen ja laativat sinulle kustannustehokkaan ehdotuksen kansainvälisestä suojauksesta. 

Mallioikeus kannattaa rekisteröidä hyvissä ajoin ennen tuotteen julkistamista, sillä mallioikeuden suojan yhtenä edellytyksenä on mallin uutuus.

Siirry hinta-arvio mallioikeusrekisteröinnistä 24/7 -sivulle

Berggren_blogikuva_1300x731_E-berggren (002)

 

{

Ota yhteyttä

Soile-Jarvenpaa_square

Soile

Järvenpää

markku_szymczak_neliö

Markku

SZYMCZAK

neliö_paula_de_andres_gomez

Paula

DE ANDRÉS GÓMEZ

Milla-Lehtoranta

Milla

Lehtoranta