Skip to main content

IPR myyminen

Autamme sinua ymmärtämään immateriaalioikeuksiesi todellista arvoa ja miten sitä voidaan parhaiten hyödyntää.

Hoidamme koko myyntiprosessin analysoimalla myytävät patentit, etsimällä sopivat ostajat, hoitaen yhteydenotot ja myyntineuvottelut materiaaleineen sekä laatien kattavan myyntisopimuksen.

Hyödyt:

  1. Tuloa yritykselle: Myyntiprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen voi tuoda merkittäviä tuloja yrityksellesi. Keskitymme löytämään potentiaaliset ostajat patenteillesi ja varmistamme, että myyntineuvottelut etenevät suotuisasti, mikä voi johtaa kauppoihin ja tulojen kasvuun.

  2. Maksimaalinen hyöty IPR-investoinneille: Patenttien hallinnointi voi olla kallista ja aikaa vievää. Tarjoamamme palvelut auttavat varmistamaan, että sijoituksesi patentteihin tuottavat maksimaalista hyötyä. 

  3. Patenttien laadun ja arvon ymmärrys: Työskentelemme ymmärtääksemme patenttien laadun ja arvon. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kuten niiden uudelleenarvioinnin tai strategisen portfolion hallinnoinnin.

  4. Tietoa portfolion johtamiseen ja päätöksiin: Tarjoamme sinulle arvokasta tietoa patenttien hallinnointiin. Tämä auttaa sinua tekemään strategisia päätöksiä patenttien myynnistä.

Mika Lehtinen

VP of Berggren Brokerage & IP Consulting, Patenttiasiamies

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä