Kaupallistamis
-kartoitus

Analysoimme, mitä kaupallistettava IPR-portfolio pitää sisällään ja ketkä ovat potentiaalisia yrityksiä ostamaan tai lisensoimaan kyseinen portfolio.

Kaupallistamiskartoitus

Analysoimme, mitä kaupallistettava IPR-portfolio pitää sisällään ja ketkä ovat potentiaalisia yrityksiä ostamaan tai lisensoimaan kyseinen portfolio . Palveluun kuuluvat selvitykset ja analyysit tukevat osaltaan kohdeyhtiöiden valintaa.

Hyödyt:

  • Patenttien laadun ja arvon ymmärrys
  • Kustannusten oikea kohdistaminen
  • Tietoa portfolion johtamiseen ja päätöksiin

"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!